Milan Pavkvov i Sane
Printscreen Youtube / FOOTBALL T
Milan Pavkvov i Sane

Printscreen Youtube / FOOTBALL T

Milan Pavkvov i Sane, Foto: Printscreen Youtube / FOOTBALL T

Škotski sudija Bobi Meden delegiran je za utakmicu između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde u Minhenu u 1. kolu Grupe B Lige šampiona, saopštila je UEFA.

PROČITAJTE JOŠ:

Medenu će duel na Alijanc areni biti jubilarni 10. u elitnom takmičenju, a drugi put će suditi Zvezdi protiv nemačkog tima u dve godine. On je vodio meč u kojem su crveno-beli golom Slavoljuba Srnića pobedili Keln 1:0 i prezimeli u Ligi Evrope.

Pomagaće mu David Rum i Daglas Ros, dok je četvrti arbitar Kevin Klansi.

Meden je više puta sudio mlađim selekcijama Srbije, takođe i Vojvodini, a u kratkom periodu dva puta je delio pravdu na mečevima A tima Srbije - u pobedi nad Litvanijom (1:0) u Viljnusu u Ligi nacija pre tačno godinu dana i pre šest meseci u remiju protiv Nemačke (1:1) u prijateljskoj utakmici u Volfsburgu.

Rasistički komentar novinara uzburkao Apenine: "Lukaku? Ako ćete da ga zaustavite, dajte mu deset BANANA"!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 16.09.2019. 13:17 Neprijatne vesti iz Italije. Romelo Lukaku, Foto: AP Photo/Luca Bruno Italijanska TV stanica "TopCalcio24" saopštila je jutros da je dala otkaz komentatoru Lućanu Pasiraniju zbog rasističkih komentara o Romeluu Lukakuu. "Ako se nađete jedan na jedan sa njim ubiće vas.

On je na meču sa Nemcima dodelio direktan crveni karton igraču Zvezde Milanu Pavkovu zbog neporeznog starta nad Lirojem Saneom.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!