Crvena zvezda
Printskrin: FK Crvena zvezda
Crvena zvezda

Printskrin: FK Crvena zvezda

Ludnica ispred stadiona Crvene zvezde, Foto: Printskrin: FK Crvena zvezda

Svi članovi sa izmirenim članarinama imaju pravo preče kupovine, dok vlasnikci sezonskih ulaznica imaju i popust od 50%. Prilikom kupovine, neophodno je da članovi kluba, osim ličnog dokumenta, na uvid predaju člansku, a vlasnici sezonskih ulaznica i člansku i sezonsku kartu.

Podsetimo, prodaja sezonskih ulaznica je završena 31. avgusta, dok svi zainteresovani člansku kartu mogu da kupe u prostorijama servisa za članstvo na zapadnoj tribini stadona „Rajko Mitić“ radnim danima od 10 do 18 časova.

Takođe, davaoci krvi u poslednjoj akciji "Crveno-bela krv" održanoj na našem stadionu, od danas mogu da zamene dobijeni vaučer za ulaznicu na južnu tribinu.

Crvena zvezda

EPA

Crvena zvezda u Salcburgu, Foto: EPA

Klub je odlučio da nagradi i one koji su dolazili da gledaju utakmice u domaćem prvenstvu a nemaju članske karte tako što će im u ponedeljak, 10. septembra, omogućiti da kupe paket za Ligu šampiona, a sve što je potrebno jeste da na uvid prilože sačuvanu ulaznicu sa neke od superligaških utakmica na kojima je Crvena zvezda bila domaćin ove sezone.