Dejan Nedić komentariše meč Partizana
RTS printscreen
Dejan Nedić komentariše meč Partizana, Foto: RTS printscreen

Partizan je na svom terenu izgubio od slavnog Mančester junajteda rezultatom 0:1. Utisaka je mnogo, ali jedan detalj sa meča posebno iritira crno-bele nakon izgubljenih bodova protiv "crvenih đavola".

Sredinom drugog poluvremena Nemanja Miletić se našao u protivničkom kaznenom prostoru, udarcem glavom pogodio igrača Mančestera u ruku, ali je španski sudija Fernandez ostao nem. Štaviše, bek crno-belih je zaradio žuti karton zbog prigovora.

PROČITAJTE JOŠ:

Stručni konsultant RTS-a i bivši sudija Dejan Nedić dramatično je odreagovao kada je upitan za mišljenje o sudijskoj odluci. 

"Ne mogu da ga razumem! Kao navijač srpskog kluba ne mogu da ga razumem, ali i kao sudija. Ako je 'crveni' igrač sam sebe pogodio u ruku, to nije penal. Možda mu je tako delovalo, ali 'crni' igrač je pogodio 'crvenog' u ruku i to je morao biti penal!", između ostalog je rekao Nedić, usput ekspresivno objašnjavajući i srdžbeno gestikulirajući rukama.

Preporučujemo da pogledate snimak. Barem bi navijačima Partizana moglo biti lakše.

Zaslužili su crno-beli makar bod, "moćni" Mančester se provukao u Humskoj (VIDEO)

Fudbaleri Partizana izgubili su od Mančester junajteda u trećem kolu grupne faze Lige Evrope. Kraj!Fudbaleri Partizana izgubili su od Mančester junajteda u trećem kolu grupne faze Lige Evrope. Jedini pogodak postigao je Marsijal iz penala. Veoma dobra igra Partizana, ali što zbog manjka sreće, što neiskustva, što nedosuđenih jedanaesteraca - ostaju bez bodova.

BONUS VIDEO:

Branko Ružić nakon meča Partizan - Mančester junajted

 

 

 

Komentari (1)

grobar

24.10.2019 21:52

steta zasluzilismo bar bod a stose tice penala jeste bila ruka ali mali smo mi klub dabi sudija svirao