TUPAK JE RADIO ZA BATU KAN-KANA Nezaboravna priča iz uzbudljivog života Ratka Butorovića! Poznavao tragično ubijenog repera

Pokojni prvi čovek Vojvodine plenio je gde god da se pojavi. Niko nije mogao da ga ignoriše zbog specifičnog stila koji je gajio.

Bata Butorović
Bata Butorović, Foto: Želeo da stvori giganta u Novom Sadu

Uz to je uspešno vodio Vojvodinu, koja je u njegovo doba bila rasadnik talenata i stabilan klub.

Jedan od igrača najčuvenijeg kluba iz Novog Sada je bio i Mario Đurovski koga za taj period vežu samo lepe uspomene. 

"Imali smo fenomenalan odnos. To su neke stvari u životu kada ne znaš i nisi realan, tek posle se setiš svih anegdoti, jedan je Ratko Butorović. Kada pogledate i sada Vojvodinu gde je, on je sve to krenuo i napravio ozbiljan klub, evo i dan danas je ozbiljan klub. Tri i po godine vrhunske. To su mi možda i najbolje godine u našem fudbalu. Ok, bila je Bežanija gde sam počeo prvo da igram i dala mi šansu, ali taj period u Novom Sadu je bio nezaboravan", rekao je sin legendarnog fudbalera Milka Đurovskog.

Tupak
Tupak, Foto: Tanjug/Todd Plitt

Mario je zatim podelio i neverovatnu priču koju im je Ratko Butorović ispričao:

"Sa Batom smo imali dosta sastanaka, bilo je fenomenalno. Reći ću vam jednu anegdotu. Svi znamo ko je Tupak. Ispostavilo se po njegovoj priči, a mi mu verujemo, da se znaju iz perioda dok je bio u Bronksu. Sedeli smo sa par drugara iz ekipe i pričao nam je kako je video na TV-u Tupaka, i pitao je sina Balšu: "Sine, znaš li ko je ovo?" On mu odgovori: "Kako ne znam tata, pa to je Tupak.". "Pa čoveče, on je radio za mene." Da me ne shvatiš pogrešno, ne radio za njega, već su se znali. Ratko je imao stvarno specifične priče, to se ne zaboravlja", rekao je Đurovski u intervjuu Telegrafu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi