Poljska - Crvena zvezda!
youtube/MAJSTER PL
Poljska - Crvena zvezda!

youtube/MAJSTER PL

Poljska - Crvena zvezda!, Foto: youtube/MAJSTER PL

U domaćim medijima se sa velikom pažnjom prati finiš sezone u Poljskoj, Rumuniji i Bugarskoj, jer od toga zavisi i da li će Crvena zvezda imati ulogu nosioca u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona!

PROČITAJTE JOŠ:

JOŠ JEDAN KORAK! Tadić predvodi Ajaks do titule posle pet godina! (VIDEO)

"ŠTA TO PADA, PADA VLADA!" Putin izrešetao protivničke golove, pa završio na ledu prilikom proslave (VIDEO)

ZNA RECEPT ZA TITULU! Đoković: Moram da odigram najbolji nivo tenisa da bih pobedio Cicipasa! (VIDEO)

I naši predstavnici u kvalifikacijama za Ligu Evrope su zainteresovani za epilog u pomenuta tri šampionata, ali imaju suprotna očekivanja od beogradskih crveno-belih. 

Legija je neočekivano kiksnula na domaćem terenu prtoiv poslednjeplasirane ekipe, Pogona iz Šćećina, utakmica je završena 1:1.

Prvo mesto je preuzeo Pjast a ta vest će veoma obradovati sve pristalice srpskog šampiona. Oni su pobedili u nadoknadi vremena sa 2:1

Jodlovjec je u 91. minutu postigao prelep gol za vođstvo domaćeg tima, ''skinuo je paučinu'' u gornjem desnom uglu gola gostiju, ali odmah zatim gosti su izborili jedanaesterac i bili u prilici da izjednače rezultat.

Međutim, šut Imaza u 94. minutu odbranio je golman Zmatula i tako sačuvao sva tri boda ekipi Pjasta. Da sve bude spektakularnije, Imaz je par minuta pre svega ovoga, u 89. minutu iskoristio prvi penal za goste, kada je Jagelonija izjednačila na 1:1.

Dva kola pre kraja, Pjast ima bod više od drugoplasirane Legije, a ako osvoje titulu i ako ako Kluž u Rumuniji večeras potvrdi prvo mesto, Zvezda će biti nosilac u drugom kolu kvalifikacija za LŠ, jer pomenuta dva kluba imaju slabije koeficijente od srpskog šampiona.