Mančester junajted
AP Dave Thompson
Ole Gunar Solskjer

AP

Ole Gunar Solskjer, Foto: AP

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba propustiće predstojeću utakmicu protiv AZ Alkmara u Ligi Evropa pošto se i dalje oporavlja od povrede stopala.

PROČITAJTE JOŠ:

Junajted je naveo da se povreda francuskog reprezentativca leči više od mesec dana i da je potreban "period daljeg odmora i konzervativnog lečenja". Pogba se povredio 31. avgusta u utakmici protiv Sautemptona.

Pol Pogba

AP Photo/Rui Vieira

Pol Pogba, Foto: AP Photo/Rui Vieira

On se posle skoro mesec dana pauze vratio u tim u poslednje dve utakmice, protiv Ročdejla u Liga kupu prošle nedelje i Arsenala u ponedeljak u Premijer ligi. Mančester junajted igra u četvrtak u Holandiji protiv AZ Alkmara, drugu utakmicu Grupe L u Ligi Evropa. Pogba će propustiti taj duel, posle saveta specijaliste.

Barselona posle preokreta savladala Inter u derbiju večeri! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 02.10.2019. 23:30 - 02.10.2019. 23:43 Sjajan meč je viđen u Valensiji gde je reprezentativac Srbije Dušan Tadić režirao pobedu Ajaksa u gostima. Barselona - Inter, Foto: AP Emilio Morenatti Fudbaleri Barselone pobedili su posle preokreta Inter rezultatom 2:1 u derbiju večerašnjeg programa u Ligi šampiona.

Junajted je naveo da će više informacija o Pogbinom stanju saopštiti u "dogledno vreme".

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

 

Tagovi