Nemanja Matić
AP/Mark Baker
Nemanja Matić

EPA/Nigel Roddis

Nemanja Matić, Foto: EPA/Nigel Roddis

PROČITAJTE JOŠ:

Deca su glasala i za Vujadina Savića, Aleksandra Mitrovića, Vladimira Stojkovića, Duška Tošića i druge srpske fudbalere.

Svi koji su glasali za Matića, koji je inače i ambasador SIM, učestvovali su u javnom izvlačenju nagrada, a najviše sreće imala je Ivana Perić iz Petrovca na Mlavi koja je dobila majicu sa potpisom Matića, sportsku opremu i komplet knjiga.

Na svečanosti u Petrovcu na Mlavi, putem video snimka iz Engleske, Matić se zahvalio na priznanju.

Nemanja Matić

AP

Nemanja Matić, Foto: AP

"Simovci, ponosan sam na sve vas koji ste učestvovali u Igrama i samo tako nastavite. Bavite se sportom i prijavite se za učešće u Igrama i ove godine. Igre su stvarno zakon, vi koji niste imali priliku do sada da učestvujete u najlepšoj sportskoj priči, pripremajte se jer već početkom aprila vas očekuju prijave za ovu sezonu. Siguran sam da ćete kroz SIM priču steći nove prijatelje, naučiti šta je drugarstvo, fer prej, tolerancija i ono što je jako važno, kao osnovna poruka Igara koju vas molim da zapamtite je, živite život bez droge, jer droga uzima život", rekao je Matić.

Predstavnici SIM Srbije, Ivana Jovanović, Marija Mihajlović i Zorica Mijatović, zajedno sa predsednikom opštine Duškom Nedinićem pozdravili su Ivanu Perić, uručivši joj majcu, prigodne poklone a usledilo je i slikanje za uspomenu.

Od strane SIM Srbije specijalna priznanja uručena su predsedniku opštine Nediniću, kao i Sportskom savezu Petrovca na Mlavi, za uspešno tehničko partnerstvo.