Maja, Ronaldo i Mia
Privatna arhiva
Maja, Ronaldo i Mia

Privatna arhiva

Maja, Ronaldo i Mia, Foto: Privatna arhiva

Izjava Božidara Maljkovića da ga je svojevremeno slavni Brazilac Ronaldo molio za broj telefona Maje Mandžuke zagolicala je javnost, a onda je i naša poznata lepa glumica u razgovoru za „Alo!“ dalje raspalila maštu svojih fanova otkrivši niz nezaboravnih detalja druženja s jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Priča je smeštena u Madridu, na stadionu „Santjago Bernabeu“, godine 2005, na vrhuncu slave tada superasa Reala. Rutinski trening „galaktikosa“ poremetila je jedna srpska zvezda. Iznenadni izlet u novinarske vode, zajedno sa kolegom Igorom Mikljom sa tadašnjeg „Trećeg kanala“, odveo je Maju tačno pred Ronalda, Bekama, Zidana, Roberta Karlosa...

U Madrid zbog Ane Antić

Maja Mandžuka je te 2005. bila angažovana da u Madridu za kultni „Treći kanal“ napravi intervju sa Anom Antić, svetski priznatom dizajnerkom, ćerkom nedavno preminulog trenera Radomira Antića.

- Ana je jedna od naših najuspešnijih Srpkinja u svetu mode. Radila je za Viktoriju Bekam, ma za mnoge svetske modne kuće. O Radomiru Antiću je izlišno trošiti reči, njegove fudbalske priče su zadivljujuće. Takva mu je bila i karijera - kaže Maja.

Dan pošto je obavljen niz intervjua za srpsku televiziju, a kojem je prisustvovala i Maja, Ronaldo je posredstvom Božidara Maljkovića, u tom trenutku trenera košarkaške sekcije kraljevskog kluba, zatražio broj telefona naše glumice.

- Generalno sam fan sporta pa i fudbala. Iako je kolega Miklja radio intervju sa Ronaldom, bilo mi je drago što sam ga upoznala, razgovarala s njim i napravila lepe kontakte. Bilo je to jedno nezaboravno iskustvo.

Hmm… Niste samo pričali?

- U početku smo vodili razgovore na temu sporta i Srbije, a kada su se kamere ugasile, prešli smo na teren i malo sam šutirala loptu sa Ronaldom, Zidanom i Raulom, koji su snimali reklamu za „Audi“ (he-he).

Maja Mandžuka

V. Marković

Maja Mandžuka, Foto: V. Marković

Maljković je otkrio da vam je Ronaldo tražio broj telefona, a da li je imao hrabrosti da vam bar namigne?

- Nije mi baš namignuo, ali jeste nam tražio kontakt. Napravili smo lepu atmosferu na čelu sa Božom i Igorom, bilo je to lepo brazilsko-srpsko druženje.

Zanima nas nastavak te vanfudbalske priče?

- Ono što mogu da kažem je da je Ronaldo jedan dobar čovek, duhovit, superzvezda koja je s obe noge na zemlji i vrlo je skroman.

Da li vam se udvarao?

- Jeste. Jedan od mnogih poznatih sportista koji mi se udvarao.

A Dejvid Bekam? I on je bio u tom društvu...

Ronaldo i Bekam

Profimedia

Ronaldo i Bekam, Foto: Profimedia

- Simpatičan i lep čovek. Jedan od najuspešnijih fudbalera sveta. Prišao je i tražio je zajedničku fotografiju.

Ode Maja u filmske producente

Maja Mandžuka, koja je još u filmu „Munje“ (2001. godina) stekla status harizmatične glumice, dugo je radila i u Americi.

- Ponovo sam u Beogradu, tu se najlepše osećam. Inače, pored snimanja serija i filmova, bavim se i filmskom i TV produkcijom.

Poznajete dobro fudbal?

- Ja navijam za reprezentaciju Srbije. Kao mala sam išla uvek na Zvezdine utakmice s tatom, a posle „Munja“ sam često bila gost fudbalskog kluba Partizan. Tamo sam stekla prijateljstva koja i danas traju.

Ni košarka vam nije strana?

- Tokom života u Americi imala sam priliku da upoznam mnoge NBA zvezde. Ostaće mi u sećanju meč San Antonio - Lejkersi. S jedne strane sam uživala u igračkim bravurama Tonija Parkera, s druge strane u harizmi trenera Fila Džeksona. Ma sport mi je posle filma najveća strast - zaključuje Maja Mandžuka.

PROČITAJTE JOŠ: