Nejmar
AP
Nejmar

AP

Nejmar, Foto: AP

Nejmarov povratak u dres PSŽ-a završio se tragično, iako je Brazilac zabio u regularnom vremenu i iz penala, Ren je svejedno slavio 6:5 (2:2) nakon penala i osvojio francuski kup, a najskuplji fudbaler na svetu se pri dodeli medalja stigao i pokačiti sa suparničkim navijačem.

Pročitajte još:

NOVAK GA JE ZVAO POSLE JUVENTUSA I ČESTITAO TADIĆ: Važno je da mi dobro prezentujemo našu zemlju jer mnogi NE VOLE Srbe! (FOTO)

PRONAŠAO SVOJ MIR Evo gde se Đoković odmara pred nastavak sezone! (FOTO + VIDEO)

NEBOJŠA ČOVIĆ SE PONOVO OGLASIO Prvi čovek Crvene zvezde otkrio kada su tenzije počele: U svlačionicu ulazi Bokan...

Javnost je osudila njegov ispad, ali ima sve više razumievanja za njegov potez po objavi snimka koji je napravio problematični navijač.

Nejmar je spornog navijača udario penjući se po svoju medalju, Internet je jutros oštro osudio njegov ispad, ali u odbranu mu je stao savetnik Aleks Bernardo, koji je pronašao snimak i preveo uvrede zobg kojih je Brazilac poludeo.

- Ne želim pričati je li moj postupak ispravan, ali je zaslužen - kratko je komentirao celu situaciju Nejmar.

Na snimku se jasno čuje kako navijač sipa uvrede na Nejmarov račun i račun njegovih saigrača.

- Bufon, spor si. Kurzava, ne želim pozdrav od tebe. Verati, rasisto! Nejmar, đubre jedno, nauči da igraš fudbal - izgovorio je na račun igrača PSŽ-a.

- Igrači su usijanih glava posle poraza u važnoj utakmici i onda se pojavi neki idiot i počne ih provocirati. Niko ne kritikuje njegovo ponašanje, svi pričaju isključivo o Nejmaru - dodao je njegov savetnik.

Brazilac je reagirao na reči svog savetnika priznavši svoju pogrešku, ali nije zbog nje zažalio.

- Nisam žohar da trpim ovakve stvari - zaključio je.