Nebojša Čović
Alo!/Marko Metlaš
Nebojša Čović

Alo!/Marko Metlaš

Nebojša Čović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nikako da se stišaju strasti između Crvene zvezde i Budućnosti ni nedelju dana posle velikog finala, a ovoga puta se ponovo oglasio predsednik crveno-belih Nebojša Čović, koji se ponovo dotakao dešavanja iz Beograda i Podgorice.

Pročitajte još:

LUDI SRBIN ČESTITA ČUDESON Meč Nagetsa i Sparsa obeležio emotivni trenutak! (VIDEO)

ALO! TUCANIJADA U “ZEMUNELU”! Prvo pala prozivka, a onda Partizanovci OLUPALI JEDAN DRUGOG! Posle svega Tošić će pamiti ovaj Uskrs dok je živ! (VIDEO)

PRONAŠAO SVOJ MIR Evo gde se Đoković odmara pred nastavak sezone! (FOTO + VIDEO)

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana ispričao je kako je sve počelo, a da je kulminiralo ove sezone.

- Dobili su prvu utakmicu, izgubili drugu u Beogradu. Mi smo tad u Podgorici od aerodroma do hotela voženi sat vremena. Kad smo stigli u hotel, naši igrači su otišli na večeru i bili su napadnuti. Bilo je prozivanja Alena Omića koji je posle toga otišao u Budućnost da igra. Prešli smo preko toga… Ustaljen vatromet noću, topovski udari, pokušaj buđenja ekipe i pritisak u hotelu raznih likova koji vas mrko gledaju, ništa drugo ne rade. A onda dođu i kažu da je u Podgorici prošle godine sve bilo u redu. Da li je u redu da se skandira: Alene Turčine, pa onda onaj drugi deo. Pa onda: ti si Zvezdin četnik, Alene. Bacali su svinjske nogice… Ove godine su rušili zaštitnu ogradu i tako dalje -rekao je Čović u emisiji “Pravac” na “Pink Info 3” kanalu.

Prema rečima Nebojše Čovića, prva i druga utakmica bile su prihvatljive što se tiče atmosfere.

KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

- Repeša posle druge utakmice u Beogradu psuje naše novinare i neće da izađe na konferenciju za štampu. Pazite, izgubio je 38 razlike. Neukusno je da bilo koji trener kada izgubi toliko priča o atmosferi i ne znam čemu. Pričaj čoveče o tome kako ti tim igra. Šalje pomoćnog trenera. U svlačionicu ulazi Bokan koji mu daje instrukcije šta da kaže da je to linč, ovako, onako - kaže Čović.

Morao je da bude upitan i oko svog sina Filipa.

Moja deca nemaju protekciju. Fino su vaspitani, nemaju kladionice, kockarnice, ne troše za veče ne znam koliko i ne znam šta. Tako se i Filip borio i od večeras nije on moj sin, nego sam ja njegov otac - zaključuje NebojšA Čović.