Partizan - Napredak
FK Partizan
Partizan - Napredak

FK Partizan

Partizan - Napredak, Foto: FK Partizan

Crno-beli sutra do 17 sati u Humskoj dočekuju ekipu iz Kruševca.

"Ove godine ispada čak šest ekipa, što automatski znači da je 12 kandidata u opticaju. Prve tri utakmice u Kruševcu igramo sa Javorom, Inđijom i Radom, najvećim konkurentima u borbi za opstanak i ti susreti su nam prioritet. To ne znači da ćemo se protiv Partizana unapred predati, već idemo u Beograd da pokušamo da osvojimo bodove. Ne smemo dozvoliti da nam ekipa "sagori" na Topčiderskom brdu i da potom poklonimo bodove Javoru. Tu je ključna uloga stručnog štaba", rekao je Đuričić za klupski sajt.

Đuričić je otkrio da će sutra utakmicu u Humskoj početi Luka Laban, dojučerašnji kapiten kadetske ekipe koji je prekomandovan u prvi tim.

"Nema razloga da krijemo. Naprotiv, treba da se ponosimo. Biće tu još mladih igrača, svakako ćemo punu pažnju posvetili momcima iz podmlatka, iako nam je rezultat u ovom trenutku primaran. Labana sam selektirao u reprezentaciji 2014. godine. U prvom trenutku, kada sam došao u Napredak nisam ga prepoznao, porastao je, razvio se. Za svoje godine igra izuzetno zrelo. Uostalom, time što sam otkrio da ce biti starter na Topčiderskom brdu, sve sam rekao", zaključio je Đuričić.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: