Portugalija u Beogradu
instagram.com/cristiano
Portugalija u Beogradu

instagram.com/cristiano

Portugalija u Beogradu, Foto: instagram.com/cristiano

Reprezentacija Portugalije odradila je poslednji trening u Beogradu pred sutrašnju utakmicu protiv reprezentacije Srbije. U prvoj utakmici koja je odigrana u Lisabonu rezultat je bio 1:1.

Naš kamerman zabeležio neverovatne scene na aerodromu! OVO JE ISTORIJA UŽIVO!

AUTOR: Alo.rs/M.D i Miloš Dreković DATUM I VREME: 05.09.2019. 20:49 - 05.09.2019. 23:20 Spreman za utakmicu! Ronaldo u Srbiji, Foto: ALO!/Miloš Dreković * Reprezentacija Portugala je aktuelni šampion Evrope * Oni su i osvajači prvog izdanja Lige nacija * U prvom meču, u Lisabonu je bilo nerešeno 1:1 Fudbaleri i stručni štab reprezentacije Portugala, sleteli su na aerodrom "Nikola Tesla".

Zvezda Portugalije Kristijano Ronaldo posle završenog treninga okupio je svoju reprezentaciju na centar Marakane, a na svom instagram profilu zakačio je sliku sa svojim drugarima i napisao da su spremni za sutrašnju utakmicu.

Imam ispred sebe jasnu sliku ko će igrati protiv Portugala! (VIDEO + FOTO)

Utakmica između Srbije i Portugalije igra se u subotu od 20:45, a karata jedino još ima za severnu i južnu tribinu. Trening reprezentacije, Foto: ALO Foto: Vladimir Zogović Fudbaleri Srbije u dobrom raspoloženju dočekuju duel protiv Portugalije. Naš tim se nalazi u dosta lošoj situaciji i mora iči na pobedu.

Za taj meč spremna je i ekipa Srbije, a koji će tim biti bolji znaćemo u subotu uveče kada se završi uatkmica koja je važna i jednoj i drugoj reprezentaciji u borbi za odlazak na naredno Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Na tabeli grupe B Srbija posle tri odigrane utakmice ima četiri osvojena boda, dok je Portugalija iz dva susreta osvojila isto toliko bodova. 

BONUS VIDEO:

Uživo sa aerodroma “Nikola Tesla”: Ronaldo stigao u Beograd