Garet Bejl - Vels -
ALO!
Geret Bejl

AP/Frank Franklin

Geret Bejl, Foto: AP/Frank Franklin

Zbog toga je posle utakmice sa Azerbejdžanom dobio ovacije i specijalnu pesmu posvećenu samo njemu!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, na završetku tog meča koji su Velšani dobili 2:0, igrači su prišli navijačima da bi im se zahvalili zbog podrške na gostovanju, a tada je krenulo skandiranje: "Vels - Golf - Madrid!"

To je trajalo dobrih nekoliko minuta! Bejl je na izlaznim vratima u Realu već duže vreme, dok su se njegovi saigrači pripremali za novu sezonu, Geret je igrao golf! Iako se golf uglavnom asocira sa Škotskom, ni u Velsu nije manje zastupljen! Sam Bejl je izjavio kako obožava da igra golf! A sad se već sigurno pitate koji naš fudbaler je zaslužan za ovo skandiranje?!

Predrag Mijatović, Foto: Alo/Vladimir Marković

Legendarni Predrag Mijatović je u emisiji "El Larguero" izjavio: "Bejl je veoma zatvoren momak koji brine o svojoj privatnosti. Ne poznajem ga lično, ali po onome što čujem o njemu Vels mu je prioritetan, pa golf, pa tek onda Blankosi. Nikada ne znaš kada možeš da računaš na njega, da li je motivisan, da li je povređen... Ali kada je u reprezentaciji, uvek je u odličnoj formi i zdrav".

NAJČITANIJE NA SPORTU

Zbog ove rečenice nastalo je ovo skandiranje, ali i zastave Velšana!

Bejl je za Real Madrid odigrao 238 mečeva i postigao 104 gola, od kojih su neki bili veoma važni (kao oni golovi u finalu Lige šampiona), ali njegov učinak nije zadovoljio navijače "kraljevića", ali ni Zinedina Zidana koji ne računa na njegove usluge, kao nekad!

Luka Jović ide u višestrukog prvaka Evrope, u Real Madrid dolazi Poljak

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 13:18 Jović je kao stvoren za italijanski fudbal. Luka Jović, Foto: AP Bernat Armangue Fudbalski velikani Real Madrid i Milan mogli bi da naprave trampu prema kojoj bi Luka Jović završio na San Siru, a Krištof Pjontek u kraljevskom klubu, pišu italijanski i španski mediji.

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine