Liverpul
Profimedia
Endi Kerol

AP/Kirsty Wigglesworth

Endi Kerol, Foto: AP/Kirsty Wigglesworth

Fudbaler Njukasla Endi Kerol osvrnuo se na period kada je nastupao za Liverpul, tačnije momenata neposredno pred potpisivanje ugovora.

Tridesetogodišnji napadač tokom čitave karijere se muči sa povredama, a svoju golgetersku formu pokušaće da povrati u klubu u kojem je pružao najbolje partije.

Vanda Nara jasna oko spekulacija za Ikardija: "Nema od toga NIŠTA"

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 08:28 Još uvek nije jasna sudbina Interovog centarfora. Vanda Ikardi i Mauro Ikardi, Foto: AP/Luca Bruno Vanda Nara, supruga i agent Maura Ikardija, kaže da od transfera njenog supruga u Monako nema ništa. Saga o tome gde će argentinski napadač igrati naredne sezone traje već mesecima.

Kerol se u intervjuu za klupski sajt dotakao mnogih tema, a posebno je zanimljiva njegova priča o odlasku u Liverpul 2011. godine.

"Kada sam bio u helikopteru za Liverpul rekao sam ‘Znam Stivija Džerarda, poznajem Džejmija Karagera. Ko je još tu?‘ Moj tadašnji agent je morao da mi nabroji saigrače, morao sam i na Guglu da ih potražim. To nije nepoštovanje, jednostavno sam slabo pratio fudbal, pa nisam znao", rekao je Kerol.

Korpulentni napadač, poznat po dobroj skok igri, dodatno je objasnio kako je moguće da je znao samo dvojicu igrača Liverpula iz tadašnje generacije.

PROČITAJTE JOŠ:

"Kada sam bio ovde u Njukaslu, izlazio sam, družio se sa prijateljima, igrao fudbal… Ali nikad nisam voleo da gledam utakmice, zato nisam poznavao ostale igrače iz Premijer lige", zaključio je Kerol.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom

 

 

 

Tagovi