OGLASIO SE NAPREDAK POSLE SKANDALA Napad nije bio na rasnoj osnovi, nego HULIGANSKI ČIN, ne želimo da se ovako nešto ponovi u Kruševcu!

Klub je zahvalio navijačima i građanima Kruševca i Srbije koji su osudili napad i pružili podršku fudbalerima

Napredak
Napredak, Foto: Alo!

Fudbalski klub Napredak ocenio je da je napad igrače Ibrajima Ndiajea i Samjuela Baha Regisa nije ima rasnu pozadinu.Taj klub je dodao da će huligani odgovorni za to delo odgovarati u skladu sa zakonom.

"Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način ugrožavanja bezbednosti ljudi", navedeno je u saopštenju na sajtu kluba.

Napredak je zahvalio policiji koja je, kako je navedeno, "profesionalno reagovala i učinila sve da se počinioci ovog gnusnog dela pronađu" kao i da se "igrači koliko-toliko osećaju sigurno i bezbedno".

Klub je zahvalio navijačima i građanima Kruševca i Srbije koji su osudili napad i pružili podršku fudbalerima.

Policija je ranije saopštila da je identifikovala i privela Kruševljanina starog 30 godina, osumnjičenog da je sinoć oko 19 časova, ispred Pionirskog parka lakše povredio državljanina Senegala, fudbalera kruševačkog Napretka.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava za nanošenje lake telesne povrede.

Gradska uprava Kruševca takođe je osudila "vandalski napad" grupe mladića na fudbalere Napretka.

"Ne želimo da se ovako nešto ponovi u Kruševcu", navedeno je u saopštenju Gradske uprave Kruševac.

Gradske vlasti poželele su fudbalerima Napretka brz oporavak, povratak na fudbalski teren i ostvarenje zacrtanih rezultata u sezoni, a zahvalile su Policijskoj upravi Kruševac koja je pronašla napadača.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi