NEVEROVATNO! Najnoviji detalji o smrti Maradone ostavili planetu bez teksta, isplivala tajna iz dana kad je preminuo

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena preminuo je u sredu, a još uvek je njegov odlazak glavna tema u svim medijima.

Maradona ispraćaj
Maradona ispraćaj, Foto: AP/Marcos Brindicci

Ne svakog dana, nego svakog sata, isplivaju novi detalji o smrti Dijega Armanda Maradone. Sve su glasnije vesti da je preminuli legendarni fudbaler nesavesno lečen pre nego što je preminuo 25. novembra. Sumnja je sve jača da je Maradona preminuo zbog eventualnog nemara medicinskog osoblja. 

Ko je po Vama najbolji fudbaler svih vremena?

Ukupan broj glasova: 261

  • Dijego Maradona: 49% (127)
  • Pele: 28% (73)
  • Leo Mesi: 7% (17)
  • Kristijano Ronaldo: 7% (17)
  • Johan Krojf: 3% (9)
  • Neko šesti: 7% (18)

Neurohirurg Leopold Luke sumnjiči se za nemarno lečenje, a Tužilaštvo će utvrditi da li će pokrenuti istragu protiv njega. Maradona je preminuo u svom domu, pored sebe nije imao defibrilator, a medicisnka sestra koja ga je negovala, pustila ga je kobnog dana da spava, umesto da proveri njegovo zdravstveno stanje.

Dajana Žizela Madrid (36), medecinska sestra, priznala je da su je naterali da napiše lažan izvetaj za kompaniju u kojoj je radila, gde se navodi da je pokušala da pregleda Maradonu, ali ga je pustila da spava i da se odmora. Maradona je otpušten iz bolnice na kućno lečenje 11. novembra posle operacije zbog krvarenja na mozgu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi