Žander
EPA-EFE/Anders
Žander

EPA-EFE/Anders

Žander, Foto: EPA-EFE/Anders

* Žander je letos stigao kao pojačanje Crvene zvezde

* Milojević ga poznaje još dok je radio u Grčkoj

* Levi bek crveno-belih istakao je da je njegova ekipa stekla bitno iskustvo u prethodnom periodu

Fudbaler Crvene zvezde Santana Žander rekao je da očekuje težak i uzbudljiv meč protiv Jang Bojsa u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

"Znamo da dvomeč pred nama nije lak, ali u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Sve su to prvaci svojih država. Jang Bojs je bio dominantan prošle godine u švajcarskom šampionatu, ali i Zvezda je bila u Srbiji. Očekujem uzbudljiv meč. Siguran sam da ce publika uživati u kvalitetnoj utakmici. Mi ćemo se u poslednjoj liniji postarati da naša mreža miruje i nada se da ćemo u Beograd odneti povoljan rezultat", rekao je Žander za klupski sajt.

Ishvalio Đokovića na sva usta: "Ponosan sam što smo obojica iz Srbije" Onda otkrio nešto NEOČEKIVANO (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 14:37 Dva sjajna predstavnika srpskog sporta. Dušan Tadić, Foto: twitter/FSSRBIJE Na Tviter nalogu Ajaksa pojavio se kratak intervju sa srpskim fudbalerom Dušanom Tadićem, a tokom nešto manje od dva minuta pričao je o Novaku Đokoviću i kačio njegove slike, što je očito redovan deo emisije.

Levi bek crveno-belih istakao je da je njegova ekipa stekla bitno iskustvo u prethodnom periodu.

"Rastemo kao ekipa iz dana u dan. Stekli smo bitno iskustvo u dosadašnjim mečevima u Evropi, kao i u domaćem prvenstvu. Pobeda u Kopenhagenu nam je svima dala dodatno samopuzdanje, pokazali smo da imamo karakter, da smo najjači kada je to najbitnije i nadam se da ćemo i u Švajcarskoj to još jednom dokazati", rekao je Žander i dodao da su navijači crveno-belih dodatna snaga ekipi.

Iz FSS-a prihvatili zahtev Crvene zvezde

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 14:04 Još uvek nije utvrđen naknadni termin. Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda Utakmica 6. kola Superlige Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Čukaričkog je odložena. AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 09:48 Čeka se taj transfer.

"Navijači su neverovatna snaga Crvene zvezde. Pričali su mi igraci da je fenomenalna atmosfera kad god igra Zvezda, a sada sam imao priliku da se uverim u to. I na gostovanjima su bučni i uvek je puna gostujuća tribina. Uveren sam da ce tako biti i u Švajcarskoj", zaključio je Žander.

Prva utakmica plej-ofa za LŠ Jang Bojs - Crvena zvezda igra se sutra na stadionu "Švajcarska" od 21 sat.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu