Đoković, Tadić
Twitter/AFC Ajax
Dušan Tadić, Foto: twitter/FSSRBIJE

Na Tviter nalogu Ajaksa pojavio se kratak intervju sa srpskim fudbalerom Dušanom Tadićem, a tokom nešto manje od dva minuta pričao je o Novaku Đokoviću i kačio njegove slike, što je očito redovan deo emisije.

Kakvi su to carevi, njihove grimase SVE GOVORE! Nole pozvao Brajanta i Ibrahimovića (FOTO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 10:38 Novi hit na internetu. Novak Đoković, Foto: AP/Sam Greene Među poznatima je sad zavladao novi trend u slikanju. Posle „bottle chalenge" (izazov skidanja čepa flaše nogom), sad je neki drugi trend - „faca izazov".

"Novak Đoković je stvarno neverovatan. Veoma sam ponosan što je iz moje zemlje, koliko je postigao i koliko ulaže u tenis. Radom, mentalitetom, to je zaista nešto fantastično. Poslednje finale Vimbldona je pokazalo koliko je bitno ono što je u glavi, koliko je bitno tu ostati pribran čak i kada ne igraš najbolje što umeš. Novak je pobedio glavom, to je njegova najveća snaga", smatra Tadić.

Zvezda Ajaksa je otkrila i neka svoja viđenja sporta koja možda čak i nisu bila očekivana.

"Ja mnogo volim timski sport, ali ponekad poželim i da sam individualni sportista. Sve zavisi od tebe i ni od koga drugog, a kada ima 11 igrača moraš da misliš o više stvari, čak i da nalaziš izgovore. Za individualce nema izgovora. Izađeš na teren i ako ne odigraš kako treba, izgubićeš", mišljenja je Dušan.

PROČITAJTE JOŠ:

Tadić je takođe rekao da zato voli da preuzima penale, jer tada sve zavisi od njega. Novinar ga je pitao da li se oseća kao Đoković u tim trenucima, a srpski reprezentativac je pozitivno odgovorio.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom