Dileta Leota
EPA-EFE/ETTORE FERRARI
Dileta Leota

EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Dileta Leota, Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Izvori bliski ovom paru potvrdili su da su oni zajedno još od decembra prošle godine, iako je Dileta novogodišnju noć navodno provela sa Zlatanom Ibrahimovićem. Nekoliko meseci kasnije, počele su da kruže priče o veridbi ovog para i da je Jaman kupio prsten vredan 40 hiljada dolara i zaprosio ovu lepoticu, ali je Dileta odbila.

Neki od stranih medija objavili su kako je Dileta trudna sa Turčinom i kako će se venčati u avgustu 2021. godine, međutim italijanski mediji prenose kako je ovaj par ipak raskinuo i to zbog prevelike ljubomore Jamana.

Džan je deaktivirao svoj profil na Instagramu što je dalo povod da mislimo da su glasine zapravo tačne.

- On je veoma ljubomoran na njegovu voljenu zbog različite kulture. Posesivan je i to se ne uklapa u Leotinu karijeru novinarke, influenserke i TV ličnosti. - rekao je Roberto Alesi u svojoj emisiji "Novela 2000" .

- Prema navodima, ona je ta koja je stavila tačku na ovu vezu i poslala kući sve bez "velikog finala", a posebno Džana. Izgleda kao da Dileti treba mnogo više osim "mačo šarma" i atraktivnog izgleda. Ova veza je od početka bila pod velikim znakom pitanja zbog mnogo razloga.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta)

U još jednoj popularnoj emisiji koja se bavi javnim ličnostima u Italiji, otkriveno je kako je par imao veliku svađu zbog toga što Dileta nije htela da otputuje u Tursku da upozna Jamanovu porodicu.

Dileta Leota je poznata po svojim provokativnim i seksi izdanjima na društvenim mrežama, a očigledno Jaman nije uspeo da se izbori s takvom vrstom "pritiska", što je nateralo Diletu da prekine ovu vezu.