Žoze Murinjo
EPA/Phillip Guelland
Žoze Murinjo

EPA/Phillip Guelland

Žoze Murinjo, Foto: EPA/Phillip Guelland

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo otkrio je da je razgovarao sa Kristijanom Eriksenom o njegovoj budućnosti u londonskom klubu, ali nije želeo da precizira šta mu je danski fudbaler rekao.

Eriksenu ugovor ističe na kraju sezone i već duže vreme se najavljuje njegov odlazak iz kluba. Pojedini engleski mediji tzvrde da će Danac otići već tokom januarskog prelaznog roka.

"Sve što znam je da mu ugovor ističe na kraju sezone. Pričao sam s njim, ali to je privatni razgovor tako da sa vama ništa neću podeliti", rekao je Murinjo na konferenciji za medije.

Eriksen i Murinjo

EPA Neil Hall

Eriksen i Murinjo, Foto: EPA Neil Hall

"Bili smo iskreni jedan prema drugom. Naš odnos je odličan od početka. Neću izdati sada njegovo poverenje. Nešto sam preneo upravi, ali nije moje da to kažem vama. Kristijan će odlučiti da li želi išta da podeli. Sve što ja mogu da kažem je da je uvek pokazao kvalitet kada je bio u igri. Siguran sam da zna koliko je važan kada je na terenu".

Tokom letnjeg prelaznog roka spekulisalo se da je za danskog fudbalera zainteresovan Real Madrid.

Nedavno je Daren Flečer ocenio da je Eriksen svojom igrom jasno svima stavio do znanja da ne želi više da bude u Spursima. Podsetimo, za Eriksena se vezuje i priča o aferi, navodno je njegova supruga spavala sa saigračem iz Totenhema Janom Vertongenom, pa mnogi i u ovome vide uzroke Eriksenove želje za odlaskom.