Stiže u beograd: Nemanja Matić
AP
Stiže u beograd: Nemanja Matić

AP

Nemanja Matić, Foto: AP

Nemanja Matić je konačno zaigrao na zvaničnom meču ove sezone za Mančester junajted, ali tih 23 minuta protiv Sautemptona (ušao s klupe) nikako ne zadovoljavaju srpskog asa. Ali ni pojedine navijače slavnog kluba, kojima takođe smeta nezavidan status iskusnog veziste.

Reprezentativac Srbije učestvovao je u izjednačujućem golu Real Madrida! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 01.09.2019. 23:45 Utakmica je na kraju završena nerešenim rezultatom 2:2. Luka Jović, Foto: EFE/ Juan Carlos Hidalgo Srpski fudbaler Luka Jović napravio je najbolji potez u kratkoj karijeri provedenoj u Real Madridu. Trener Reala Zinedin Zidan uvrstio je Jovića u prvo postavu za meč sa Viljarealom u trećem kolu LaLige.

Posle okršaja „đavola“ sa „svecima“, jedan od fanova Junajteda postavio je komentar na Tviteru kojim je jasno pokazao da osuđuje trenera Olea Gunara Solskjera zbog njegovog mišljenja o Matiću.

Ole Gunar Solskjer

EPA-EFE/PETER

Ole Gunar Solskjer, Foto: EPA-EFE/PETER

„Matiću, ako te Solskjer ne želi u timu, molim te, napusti klub. Taj čovek ne zna da si mu potreban u srednjem redu. Počinjem da mrzim Olea“, napisao je taj navijač.

PROČITAJTE JOŠ:

Taj komentar je reprezentativac Srbije navodno lajkovao, odnosno nagovestio odlazak s „Old Traforda“. Njegovo nezadovoljstvo svakako je razumljivo, s obzirom na (ne)poverenje norveškog trenera. Matić je, podsećamo, pre subotnje utakmice u Sautemptonu presedeo na klupi prethodne tri u Premijer ligi - protiv Čelsija, Vulvsa i Kristal Palasa.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda