Luka Jović
EFE/ Juan Carlos Hidalgo
Luka Jović

EFE/ Juan Carlos Hidalgo

Luka Jović, Foto: EFE/ Juan Carlos Hidalgo

Srpski fudbaler Luka Jović napravio je najbolji potez u kratkoj karijeri provedenoj u Real Madridu. Trener Reala Zinedin Zidan uvrstio je Jovića u prvo postavu za meč sa Viljarealom u trećem kolu LaLige.

Nejmar neće promeniti sredinu ovog leta!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 01.09.2019. 16:20 Nejmar ima važeći ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2022. godine. Nejmar, Foto: EPA,AP Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar pristao je da ostane u tom klubu, nakon što su propali pregovori o povratku u Barselonu, preneo je Skajsport.

Real je gubio od 12. minuta, ali je uspeo da izjednači posle sjajne timske akcije tokom koje je mladi napadač uspeo da opravda Zidanovo poverenje.

Kasemiro je dobio nešto više prostora i uspeo da uposli Jovića, koji je fenomenalnim potezom petom potpuno izbacio nekoliko odbrambenih igrača Viljareala. Lopta je došla do Karvahala, a on imao lak zadatak da uposli Bejla koji je ostao sam ispred mreže domaćina.

PROČITAJTE JOŠ:

Utakmica je na kraju završena nerešenim rezultatom 2:2. Dvostruki strelac za Real bio je Bejl, dok su golove za Viljareal postigli Moreno i Gomez. 

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda