Aleksandar Mitrović
AP
Aleksandar Mitrović

AP

Aleksandar Mitrović, Foto: AP

Fudbaleri Fulama nisu uspeli da izbore opstanak u Premijr ligi i zbog toga iz očekuje ekspresan povratak u Čempionšip, odnosno drugi rang takmičenja.

Pročitajte još:

LIVERPULOV SAN O TITULI SE NASTAVLJA! Origi za nastavak trke sa Sitijem, Salaha izneli sa terena! Njukasl zamalo da reši prvenstvo! (VIDEO)

KIKS ATLETIKO MADRIDA! Selta pobedila šampiona Barsu, Rajo se seli u Segundu! (VIDEO)

NOVI SKANDAL U SPLITU! Torcida opet slavi ubijanje Srba! Ustaše veličaju "Bljesak" i "Oluju"! (VIDEO)

Ipak, Kotidžerse se jedna stvar moći da oraspoloži uprkos katastrofalnoj sezoni.

Naime, kapiten tima sa Kejven Kotidža Tom Kerni odlučio je da produži vernost sa klubom i pokazao da nije uvek sve u novcu i slavi.

Tom Kerni

EPA/Andy Rain

Tom Kerni, Foto: EPA/Andy Rain

- Kroz ove četiri godine klub je prema meni bio fantastičan. Ne možeš negde da odigraš 161 utakmicu, postaneš kapiten i onda odeš zato što negde nude više novca ili zato što ispadaš iz elite. Tek sada mi na pamet ne pada da odem, hoću da uradim sve da već narednog maja proslavimo novi ulazak u Premijer ligu! - rekao je Kerni.

Škot nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

Tom Kerni

AP/John Walton

Tom Kerni, Foto: AP/John Walton

- Fenomenalan je osećaj kod potpisivanja novog ugovora. Stvar je jednostavna: Ovo je moj dom i želja mi je da ostanem ovde do kraja karijere. Ne može da se stavi cena na osećaj sreće, na pripadnost, na činjenicu da si u nekom klubu kao kod kuće i na terenu i van terena. Osim toga, ispali smo, što znači da imam nedovršenog posla u mom klubu. Znam koliko su ljudi koji vode klub ambiciozni, znam da žele što pre povratak među najbolje. A ja ću biti tu da dam svoj doprinos - zaključio je Kerni.