Aleksandar Mitrović
fss.rs
Aleksandar Mitrović

fss.rs

Aleksandar Mitrović , Foto: fss.rs

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Aleksandar Mitrović poručio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga, koja mora da se dobije, kao i da se ne opterećuje rekordom kada je u pitanju broj golova u državnom timu.

Apsolutni fokus je na utakmici protiv Luksemburga! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 13.11.2019. 17:21 Srbija u četvrtak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Luksemburg. Ljubiša Tumbaković, Foto: fss.rs Selektor fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković izjavio je danas da je apsolutni fokus ekipe na utakmici protiv Luksemburga i da će se o Ukrajini misliti kad za to dođe vreme.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe o kojoj sve znamo, namučila nas je u prvoj utakmici, posebno u drugom poluvremenu. Sva sreća, dali smo golovi na vreme. Ako hoćemo nečemu da se nadamo moramo da dobijemo tu i utakmicu protiv Ukrajine" rekao je Mitrović na konferenciji za medije.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Kada su u pitanju golovi i izvesno rušenje rekorda Stjepana Bobeka (38 golova), Mitrović, koji je trenutno na koti 31, ističe da nije opterećen.

"Što se tiče golova, kao napadač uvek želiš više, ali ne treba biti alav, ako se napadač previše opterećuje, onda golovi ne dolaze. Lepa cifra je pored mog imena, sve ide ka rekordu, ne opterećujem se, imam još dosta utakmica i znam da će rekord kad-tad da dođe. Ipak najbitnije je da ekipi ide dobro i beleži dobre rezultate", istakao je Mitrović.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz osmeh je dodao da se nada kako će već u ponedeljak u Sportskkm centru FSS menjati njegovu sliku i broj golova.

On je dodao da će biti zanimljivo igrati u atmosferi kad su na tribinama samo deca i da mu se dopalo kako je to bilo na utakmici Partizana u Ligi Evrope.

Odbili da igraju za reprezentaciju dok je srpska zastava tu! Ne žele je (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.11.2019. 13:19 - 13.11.2019. 13:25 Veliku pometnju je napravio Adidas. skandal povodom nove opreme u Rusiji, Foto: AP/Petros Karadjias U dve preostale novembarske utakmice kvalifikacionog kruga Evropskog fudbalskog prvenstva 2020. ruski tim neće igrati u novoj opremi.

Na pitanje da li se slaže da nema konkurenciju za mesto u timu, Mitrović je odgovorio odrečno.

"Ne bih se složio. Znam da sam sebi sam najveća motivacija i protivnik. Uvek želim da dam maksimum, za državni grb i ovaj dres, želja je nikad veća. Moje je da radim, a na selektoru je da izabere kad ko igra i koliko", poručio je napadač Fulama.

Prvotimac Mančestera javno poručio: "Nedostaje mi Žoze Murinjo..."

AUTOR: Tanjug/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.11.2019. 11:53 Sve najlepše je o njemu rekao. Viktor Lindelof, Foto: EPA/Peter Powell Defanzivni fudbaler Mančester Junajteda Viktor Lindelef otkrio je da mu nedostaje Žoze Murinjo na Old Trafordu. Murinjo je pre 11 meseci dobio otkaz u Junajtedu zbog loših rezultata, kada ga je zamenio sadašnji menadžer Ole Gunar Solskjer.

Srbija sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Luksemburg, a tri dana kasnije, na istom mestu od 15 sati, sledi duel protiv Ukrajine.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja

 

Komentari (2)

LionGRO

13.11.2019 19:37

Naravno da ce jednog dana biti najbolji strelac u istoriji nase reprezentacije! Zasluzio je to svojim igrama, golovima, a najvise borbom na terenu! To svi vide i znaju, a zbog toga ga i englezi cene! Samo napred, Bog ti dao zdravlja, a tvoje je da nastavis ovako i nema zime za tebe!

Mikan

14.11.2019 10:04

Bobek je igrao za Jugoslaviju, a Mitrovic za reprezentaciju Srbije.