Misliće ljudi da sam STVARNO FUDBALER PARTIZANA, već mi traže NOVAC NA ZAJAM!

Alo! / D. J. Bužić | sport 2019-08-04 17:40:19 2019-08-04 17:40:19

Pevač Milan Stanković za „Alo!“ priča o neverovatnoj sličnosti sa Japancem Takumom Asanom...

Alo! / R. Ristić

Još se nije ni raspakovao, niti pošteno prošetao Beogradom, a Takuma Asano je već pronašao dvojnika u Srbiji. Zapravo, njemu je prvi prišao pevač Milan Stanković, koji sa simpatijama prihvata konstataciju da je na početku muzičke karijere neodoljivo podsećao na fudbalsko pojačanje Partizana iz Japana.

Istina, Stanković nekoliko godina nije plavušan, ali mnogo je ostalih detalja po kojima su mnogi na društvenim mrežama već na promociji u Humskoj pronašli sličnosti sa domaćom pop zvezdom.

Stanković je najpre na Instagramu duhovito konstatovao: „Ko želi da čestita, neka čestita. Ko ne želi - neka ignoriše.“ Nedugo zatim za „Alo!“ je dodatno obrazložio poređenje sa Asanom.

- Otkako je Asano predstavljen u Partizanu, u inboks na Instagramu mi neprestano pristižu čestitke. Ljude interesuje koliko miliona evra sam dobio za taj transfer. Više nisam siguran ni da mi neko neće tražiti autogram misleći da igram fudbal u Partizanu. U Srbiji mi se to možda neće desiti, ali za inostranstvo ne mogu da garantujem - uz osmeh će za naš list Stanković.
Milan dodaje da ga je u protekla dva dana igra sa sedam godina mlađim Asanom baš nasmejala.
- Sve to mi je simpatično. Oduvek sam sebe doživljavao kao nekog Japanca, sada sam, konačno, dobio potvrdu za to. Ubeđen sam da ću dobiti priliku da upoznam Takumu Asana - kaže zvezda „Granda“, ne želeći da odgovori na pitanje za koga navija.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića

 

 

Expand player
Pogledajte više