Vladan Milojević i stručni štab u Antaliji
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević i stručni štab u Antaliji

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević i stručni štab u Antaliji, Foto: FK Crvena zvezda

Druga provera u Antaliji protiv četvrtoplasirane ekipe austrijske Bundeslige, Austrije iz Beča, prošla je uspešno za fudbalere Crvene zvezde. Izabranici Vladana Milojevića slavili su rezultatom 3:0, a šef stručnog štaba bio je zadovoljan.

PROČITAJTE JOŠ:

- Dobra provera, prava takmičarska utakmica. Volim da igram protiv jakih protivnika, samo na takvim mečevima možete da vidite ono što treba da se popravi u vašoj igri. Prošlo je baš onako kako sam očekivao. Zadovoljan sam odnosom svojih igrača, kao i rezultatom, iako on nije primaran, ali svakako je bitan i u pripremnim utakmicama. Momci su odlično odradili posao, dosta su trčali. Pokušavamo alternativno da koristimo igrače na nekim pozicijama, uigravamo se još uvek - rekao je Milojević.

Crveno-beli su na utakmici pokazali da su naporno radili na treninzima i odlično uvežbali prekide.

- Prekidi su jako bitan segment u modernom fudbalu. Tu smo dobili još jedan kvalitet sa Milunovićem. Njegovu igru i inače krasi to da je jako dobar u duelima, kao i u igri u polju. Što se tiče prekida i defanzivno i ofanzivno je izuzetno opasan. To se pokazalo i danas protiv ozbiljne, tvrde ekipe kakva je Austrija. Najbitnije mi je da nismo imali problema sa povredama, igrači su zdravi nakon odlično odrađene utakmice. Okrećemo se narednim protivnicima.

BEN: Biću još bolji

Ben je gplom i asistencijom pokazao da je jedan od najboljih u ovom timu: - Vrlo nam je važno da nastavimo u ovom ritmu i da pobeđujemo u ovakvim utakmicama na pripremama. Želimo da budemo spremni za početak drugog dela sezone. Utakmica je bila drugačija od prethodne dve, napredujemo iz meča u meč, sve smo bolji i bolji što je dobro - rekao je Ben.

Napadač sa Komorskih Ostrva prikazao je odličnu partiju, a u 76. minutu ustupio je mesto Nenadu Milijašu.

- Na svakoj utakmici dajem sve od sebe i činim sve što mogu da pomognem ekipi. Srećan sam što sam sada to uspeo golom i asistencijom, i tako doprineo trijumfu. Nastaviću još napornije da radim kako bih igrao još bolje.

Šef stručnog štaba osvrnuo se i na učinak novajlija.

- Znate da ne volim da pričam o pojedincima. Danas ste videli na terenu Milunovića, Vukanovića i Jirku. Svi se oni dobro uklapaju, tome i služe ove utakmice, kako bismo njima što lakše preneli našu filozofiju fudbala. Odlično rade, izuzetno su inteligentni igrači. Želeo sam da dođu, tako da sam zadovoljan njima - zaključio je Milojević.

Fudbaleri Zvezde narednu proveru u Antaliji imaju 2. februara protiv Ludogoreca, tri dana kasnije igraju sa Rabotničkim, a 8. februara protiv Maribora za kraj zimskih priprema.

Komentari (1)

buco

31.01.2019 06:38

Kod Milojevica nijedan mladi igrac nece zaigrati