Snežana i Milan Borjan
Alo!/Vladimir Marković
Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Snežana i Milan Borjan, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Supružnici Snežana i Milan Borjan nastavili su borbu protiv Vladimira Vuletića, za sad i dalje putem medija. Snežana i Milan su gostovali u Jutarnjem programu TV Prva i izneli nove optužbe na račun potpredsednika Partizana.

Da li je Vuletić preterao?

 

Veliku prašinu je podigla objava Vuletića na društvenim mrežama koja je sadržala i fotografiju sina porodice Borjan, na kojoj se ne vidi lice deteta, već je fotomonažom nalepljeno lice Ljubiše Tumbakovića. Tim povodom oni su bili gosti Filipa Čukanovića gde su najavili da će preduzeti korake.

- Bila sam četiri godine direktorka marketinga Partizana, znamo da je derbi praznik fudbala, da se svi raduju njemu, ali postoje čarke na terenu i van terena. To je legitimno, završi se za jedan dan, ali je ova situacija prevršila svaku meru. Profesor Pravnog fakulteta Vuletić je najstrašnije zloupotrebio moje dete, ranije izmontiranu sliku je stavio na svoj profil na Tviteru i doveo u pitanje očinstvo mog deteta. Kao profesor, akademski građanin je prevršio Konvenciju o pravu deteta u kojoj se kaže da nijedno dete ne sme ni fizički ni mentalno da bude zlostavljano. Naše dete je mentalno zlostavljano, ono će za pet, šest godina krenuti u školu, ostaće te slike, deca su surova… - rekla je Snežana.

Na priču se nadovezao i kapiten Crvene zvezde.

- Ovo je prevršilo svaku meru, derbi nosi neke čarke, između navijača i nas igrača, uprava, ali mislim da je ovo prevršilo svaku meru. Nedopustivo je, ne može time da se služi jedan profesor, potpredsednik kluba, sa takvim stvarima po internetu. Ja generalno sa njim nemam nikakav kontakt, meni je prosleđena ta slika, ja sam šokiran kad sam video to i kao otac deteta sam poludeo, zvao advokata, pitao ga šta može da se uradi, da se profesor maksimalno kazni… Advokat će da podnese krivičnu prijavu protiv njega, pa ćemo da vidimo dalje… - rekao je Borjan.

Snežana je javno uputila apel dekanu Pravnog fakulteta.

- Nedopustivo je, akcentovaću još jednom da je čovek univerzitetski profesor, da se plaća iz budžeta Republike Srbije… Pitala bih Zorana Mirkovića, dekana, zašto ćutite profesore? Da li je normalno da profesor krši član 118. krivičnog zakonika, zašto ste to dozvolili? - upitala je javno Borjanova.

Upitan zašto se sve to dešava, Borjan je rekao:

- To govori da imaju kompleks od nas, za dobrim konjem prašina se diže… Kanađani su šokirani, dobijao sam pozive, rekli su da će maksimalno da pomognu, koliko je u moći. Oni mogu dosta toga da urade, videće se narednih dana, ne bih da pričam na televiziji, rekli su da ne iznosim informacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

rus

26.10.2020 10:34

porodica Borjan umislila da su nesto iznad svih ,preporuka lecite komplekse na drugoj strani

koroman

26.10.2020 12:53

Borjan je izkukao najvecu platu u cz i zato mu je jedina odbrana kada se prica o smanjenju istih da skrene paznju napadima na Partizan.Providno.