Srbija - Luksemburg
EPA Srdjan Suki
Srbija - Luksemburg

EPA Srdjan Suki

Srbija - Luksemburg, Foto: EPA Srdjan Suki

Reprezentacija Srbije još uvek ima šansu da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine, a prva je kroz kvalfiikacije, iako su šanse veoma male za to!

PROČITAJTE JOŠ:

Ukoliko reprezentacija Portugala kiksne u Luksemburgu, a Srbija savlada Ukrajinu, što je malo verovatan scenario, Srbija će konačno biti među evropskom elitom!

Ali to nije kraj za izabranike Ljubiše Tumbakovića! Srbija može do Evropskog prvenstva i kroz baraž Lige nacija!

Od ove cifre će vas zaboleti glava, crno-beli će trostruko više naplatiti odlazak Pavlovića!

AUTOR: Alo.rs/ M. D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 17:49 Prava odluka! Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic Fudbalski klub Partizan je postavio novu cenu za svog defanzivca Strahinju Pavlovića, a ona je tri puta veća nego što je iznosila prošlog leta!

Sada je sve poznato, protivnik u polufinalu nam je reprezentacija Norveške koja je izgubila sve šanse za plasman kroz kvalifikacije nakon večerašnje pobede Švedske.

Spremaju im doček i veliko slavlje zbog njihove uloge u "Kosovskom ratu", dok UEFA samo nemo posmatra! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 15.11.2019. 17:06 - 15.11.2019. 17:11 Čeka se reakcija iz UEFA-e! reprezentacija Kosova, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj Gradonačelnik Prištine obećao je engleskim fanovima toplu dobrodošlicu uoči meča *Kosovo - Engleska u okviru kvalifikacija za Evropsko prvestvo 2020. godine!

U drugom polufinalu igraće Škotska protiv Bugarske!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"