Lamin Jalo
Printscreen Youtube / Pilli Aoa
Lamin Jalo

Printscreen Youtube / Pilli Aoa

Lamin Jalo, Foto: Printscreen Youtube / Pilli Aoa

Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih, na nedavnom brifingu s predstavnicima medija apostrofirao je poziciju krilnog napadača kao jedini nedostatak tima koji predvodi trener Vladan Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Prethodnih dana se spekulisalo da bi to mogli da budu igrači Slovana - Aleksandar Čavrić ili Kadfi Moha, ali, kako “Alo!” saznaje, ofanzivni fudbaleri slovačkog šampiona sve su dalje od “Marakane”. Naime, transfere koči previsoko obeštećenje koje zahteva klub iz Bratislave, zbog čega su se operativci Zvezdinog sportskog sektora okrenuli alternativnim rešenjima, što ne znači da su i definitivno odustali od Slovanovog dvojca.

Ivica Pavlović, poznati fudbalski menadžer, u razgovoru za naš list kaže da je Lamin Jalo (185 cm), dvadesettrogodišnji igrač Salernitane, jedna od opcija koja figurira za Zvezdinog kapitalca u smiraj prelaznog roka. U pitanju je reprezentativac Gambije (osam mečeva i jedan gol za nacionalni tim) koji pokriva pozicije krila i centarfora, a koji je u karijeri nastupao još i za Trapani, Ćezenu i Veronu.

Ako je neko kriv za igru Mirka Ivanića onda sam to ja!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 17:26 Šef stručnog štaba crveno-belih istakao je da je zdravstveni bilten tima takav da nekoliko igrača ima sitne povrede. Vladan Milojević, Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred derbi 7. kola Superlige protiv Vojvodine, rekao je da njegov tim očekuje teška utakmica u Novom Sadu.

Pavlović se redakciji našeg lista javio upravo iz Verone, gde privodi kraju transfer Zvezdinog bisera Bogdana Jočića u redove tima sa stadiona “Bentegodi”. On je takođe potvrdio da je za Ričmonda Boaćija na Zvezdinu adresu stiglo nekoliko konkretnih ponuda i da će epilog pregovora uskoro biti poznat.

Podsetimo, prelazni rok se završava u utorak.

BONUS VIDEO:

Dragan Džajić ekskluzivno za Alo rs uoči žreba za Ligu šampiona!

 

Komentari (1)

op op

30.08.2019 21:21

LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ LAZAR MARKOVIĆ OPAAAAA