Siniša Mihajlović
EPA Riccardo Antimiani
Sinisa Mihajlovic

EPA Riccardo Antimiani

Sinisa Mihajlovic, Foto: EPA Riccardo Antimiani

Desetak minuta posle podneva, a 24 sata pošto je napustio bolnicu "Sant Orsoli", hrabri borac protiv opake leukemije pojavio se u predgrađu Bolonje, gde se nalazi trening-centar tog italijanskog kluba.

Pročitajte još:

Mesec dana Miha nije bio na radnom mestu, od odlaska na gostovanje Juventusu, pa je njegovo pojavljivanje obradovalo sve u kampu "Nikolo Gali". Pogotovo fudbalere Bolonje, koji od kraja oktobra nisu imali nikakav kontakt sa voljenim šefom.

"Imao je strpljenja da me sačeka, dao mi je priliku da pogrešim, što je od suštinskog značaja za rast mlade osobe. Voleo bih da mu kažem šta radim sa Mančinijem", rekao je Rikardo Orsolini, debitant u reprezentaciji Italije.

Mihajlović napustio bolnicu - Supruga otkrila u kakvom je Srbin stanju i obradovala sve (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 20.11.2019. 13:51 - 20.11.2019. 14:04 Siniša Mihajlović je danas završio još jednu fazu lečenja od leukemije, posle čega je u društvu supruge Arijane napustio bolnicu u kojoj je boravio tokom terapije.

Povratak srpskog stratega propratila je objava na klupskim mrežama, pa su iz Bolonje uz fotografije poslali poruku: "Šef se vratio gde pripada".

Sinišin dolazak na (naš praznik) Svetog arhangela Mihaila ozario je lica i ostalih igrača. Sama njegova pojava pred izuzetno važan meč s Parmom ohrabrila je kapitena Polija i saigrače da u nedelju (12.30) jurnu ka pobedi i najzad prekinu niz poraza (tri). Miha će u ova dva-tri dana biti uz tim (pre povratka u bolnicu), ali je teško očekivati da u nedelju bude na domaćoj klupi stadiona "Renato dal’Ara". 

"Malo je verovatno da će biti na klupi protiv Parme, ali sa Srbinom je sve moguće", prenosi list "Korijere delo sport".

Najčitanije sportske vesti:

Siniša Mihajlović je juče izašao iz trećeg, prilično teškog ciklusa terapije, a dokle je stigao u borbi s leukemijom, saznaće se tokom naredne sedmice na konferenciji za novinare koju je najavio Valter Sabatini, sportski direktor crveno-plavih.

Bonus video: Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!