Siniša Mihajlović
AP/Luca Bruno
Siniša Mihajlović

AP/Luca Bruno

Siniša Mihajlović, Foto: AP/Luca Bruno

Srpski fudbalski stručnjak napustio je danas bolnicu Sent Orsola u Bolonji u društvu supruge Arijane koja mu je ujedno i najveća podrška.

Mihajlović je u zdravstvenoj ustanovi upravo završio treću fazu lečenja koja je trajala šest nedelja i okarakterisana je kao prelomna u borbi sa leukemijom.

Pročitajte još:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️ Più bella cosa non c’è ....❤️ Back Home ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Nov 20, 2019 at 4:02am PST

"Nema boljeg osećaja. Idemo kući", napisala je Arijana sa kojom je Siniša u srećnom braku i ima petoro dece, tri sina i dve ćerke.

Zvaničnih podataka o toku lečenja trenutno nema, ali osmesi na slikama koje je Arijana objavila na svom Instagramu nagoveštavaju pozitivne vesti.

U Beogradu napadnut reprezentativac Srbije!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 20.11.2019. 09:37 - 20.11.2019. 09:45 Sinoć se na Novom Beogradu odigrala prava drama tokom koje su dvojica napadač, posle verbalene rasprave, pokušala da gepekuju dvadesetogodšnjeg mladića. Foto: Alo Marko Metlas Prema nezvaničnim informacijama žrtva dvojice momaka je fudbaler Aleksa Terzić koji nastupa za italijansku Fiorentinu.

Siniša i njegova supruga su na fotografijama zagrljeni i srećni, a fudbalski strateg ljubi i grli suprugu pokazujući tri prsta koja u ovom slučaju imaju kompleksniju simboliku. Osim što predstavljaju pozdrav karakterističan za Srbe, mogli bi da se okarakterišu i kao broj faze lečenja.

Bonus video: Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine