Iranski Mesi
twitter/Insolite_TV
Iranski Mesi

twitter/Insolite_TV

Iranski Mesi, Foto: twitter/Insolite_TV

Megazvezda Barselona i Argentine, Lionel Mesi, je dospeo na račun kritika Van Gala kako nije timski igrač i da ne doprinosi dovoljno koheziji same ekipe. 

"Fudbal je timski sport, a ne individualni. Volim Mesija kao fudbalera, u tome mu nema ravnog, definitivno je najbolji na svetu što pokazuju i statistike, ali gde je Liga šampiona sve ove godine? Kao kapiten ekipe morate ovo da se zapitate. Barselona ima odličan tim, igrači poput Rakitića, Kutinja, Albe ili Ter Štegena nisu loši igrači, štaviše, jedni su od najboljih na svojim pozicijama. Mesi mora da snosi deo odgovornosti za ono što se dešava u ekipi. Nije poenta da igrači igraju za Mesija, već da svi igraju za tim" - rekao je Van Gal.

PIJANI FUDBALER NIJE SKIDAO NOGU SA GASA! Izašao snimak stravičnog sudara u kom je vozač smrskao tek venčani par! (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)

Mi se sa ovom konstatacijom slažemo! Ali samo ako pričamo o "IRANSKOM MESIJU", da dobro ste pročitali, omaleni Argentinac ima svog dvojnika dalekoj Aziji.

SVI SANJAJU DA BUDU SA NJOM A ON JE PREVARIO! Pamela Anderson prošla kroz pakao zbog poznatog fudbalera, uhvatila ga u preljubi! "On je čudovište, slomljena sam!"(FOTO)

PROČITAJTE JOŠ:

Junior Lago

instagram/lagojunior11

Iranski Mesi, tvrdeći da je zvezda Barselone, uspeo je da prevari i da ima seksualne odnose sa 23. žene iz Irana koje su ga potom tužile.

Može se reći da uopšte nije timski igrač..

Ovu vest je podelio na svom Tviter nalogu Oma Aktugba, ali uzmite sa dozom sumnje dok ne izađu zvanične informacije.