Milan Borjan
AP/Matthias Schrader
Milan Borjan

AP/Matthias Schrader

Milan Borjan, Foto: AP/Matthias Schrader

Crvena zvezda je izgubila od Bajerna 3:0 u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Golman beogradskog kluba Milan Borjan je prokomentarisao rezultat i sam tok utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

"Težak poraz, iskreno. Hajde da je ostalo 1:0, ovako 3:0 je baš ubedljivo, čak je moglo biti 1:1. Fali nam dosta iskustva. Odbrambeno smo odigrali dosta dobro, ali mnogo se branimo, trebalo bi da se oslobodimo. Ekipa je celo prvo poluvreme bila u grču. Nije bilo razloga da budemo u grču, ovo su najlepše utakmice za igru. Spremamo se sad za derbi, želimo da izvučemo pobedu", smatra Milan Borjan.

Milan Borjan

AP/Matthias Schrader

Milan Borjan, Foto: AP/Matthias Schrader

Upitan je da prokomentariše ko je iz redova Bajerna ostavio najveći utisak na njega.

"Oni kao ekipa igraju odlično, nema tu pojedinaca da ih izdvajamo. Svi su oni vrhunski igrači. Cela ekipa je igrala odlično, zato su i pobedili."

Kod trećeg gola Bajerna cela odbrana Zvezde je ispala. Alkantara je mudro odigrao pas iz slobodnjaka, a Miler izašao sam na golmana crveno-belih. Borjan je burno reagovao na samom meču.

Partizanovci doneli VOZILO pred Marakanu i ostavili brutalno provokativnu poruku! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 23:44 Žestoka provokacija ispred stadiona "Rajko Mitić". "poklon" navijača Partizana, Foto: printscreen Crvena zvezda je izgubila od Bajerna rezultatom 3:0, a u isto vreme kada se odvijala utakmica u Minhenu ispred stadiona "Rajko Mitić" navijači Partizana ostavili su jedan "poklon".

"Bio sam ljut zato što sam tražio četiri čoveka u živom zidu i vikao sam da paze na brzu loptu jer je tu Miler bio sa strane. Mene je onda uhvatio u raskoraku, primili smo bez razloga taj gol. Znao sam šta može da se desi, zato sam vikao njima, ali nisu me čuli, verovatno od navijača", objasnio je golman Zvezde.

BONUS VIDEO:

Iz Crne Gore pravo u Minhen