ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Mario Mandžukić najavljuje pakleni tandem: Nek nas se plaše!

Novi napadač Milana Mario Mandžukić izjavio je da je najvažnije da ga se protivnici plaše, aludirajući na imidž koji je svih prethodnih godina gradio kroz karijeru

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić, Foto: AP

Bivši hrvatski reprezentativac se predstavio novinarima u Milanu, naglasivši u prvi plan da je došao u veoma mlad tim.

"Dolazim u mlad tim gde se svi bore za mesto. Uvek sam bio profesionalac koji je davao sve od sebe na terenu. Biće srećan ukoliko me mladi igrači budu sledili", rekao je fudbaler, koji je od letos bio bez kluba.

Osvrnuo se na to da će igrati sa popularnim Zlatanom Ibrahimovićem.

"Zlatan i ja imamo veliko iskustvo. Znamo kako stoje stvari u fudbalu. Važno je da uplašimo protivnike i zaštitimo saigrače i borimo se kao Zlatan i svaki igrač u ovoj grupi. Speman sam da to učinim", naglasio je hrvatski napadač.

Neizostavne su bile priče o Skudetu, ali je bivši fudbaler Juventusa naglasio da ima još četiri meseca da se igra.

"Ukoliko nastavimo da igramo kao u poslednjim utakmicama i ukoliko se svako od nas bude borio za titulu, imaćemo veće šanse za Skudeto", rekao je Mandžukić.

Dodao je da bi bilo veliko zadovoljstvo da to učini sa Milanom, zbog sjajne klupske istorije.

"Osvanjanje Skudeta bi bilo velika stvar, ali više bih voleo da pričam na terenu. Ne zanimaju me drugi klubovi, samo se interesujem za Milan i sebe. Želim da dam najbolje što mogu od sebe. Ambiciozan sam, kakav sam bio kroz celu karijeru", zaključio je fudbaler, koji je potpisao ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka na narednu.

Bonus video: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti