Marko Marin
Alo/Marko Metlaš
Marko Marin

Alo/Marko Metlaš

Marko Marin, Foto: Alo/Marko Metlaš

Crveno-beli su do pobede došli posle velike drame u Kruševcu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Ben je promašio penal u 77. minutu, a pre njega su Pavkov i Petrović pogađali okvir gola. Taman kad se učinilo da je sve rešeno, Marin je u poslednjim sekundama iz sobodnog udarca pogodio za veliko slavlje Beograđana. 

KRAJ UTAKMICE 

90+5 Gooooooooooooooooool, Marinnnnnn! Sjajno je Zvezdina desetka izvela slobodan udarac i oštrim udarcem prevario sjajnog golmana Miloševića!

90' Deveti korner za Zvezdu, lopta je došla do Zvezdine devetke, ali ponovo neprecizan udarac. Igraće se još 5 minuta.

88' Nova šansa za Pavkova, ali traljavo je šutirao Zvezdin centarfor.  

86' Imao je šansu domaćin da razvije opasnu polukontru, ali su se spetljali igraču Napretka.

82' Aleksa Vukanović ulazi umesto tragičara meča Bena.

77' Dosuđen je penal za Zvezdu nakon što je oboren Ben. Isti igrač je uzeo loptu da izvede najstrožu kaznu, ali je katastrofalno šutirao preko gola!

74' Marko Marin je izveo slobodnjak sa nekih 20-ak metara, ali je golman Milošević lagano intervenisao.

72' Bomba Njegoša Petrovića! Iz sve snage je tukao vezni igrač Zvezde, ali je lopta ovog puta završila na stativi!

69' Kakvu je šansu propustio Milan Pavkov! Zvezdin špic je sa 6 metara imao vremena da se namesti i uputi opasan šut u gol, ali je pogodio prečku! Velika, kolosalna šansa za Zvezdu! 

Topovski udari, tuča, prekid - Evropa priča o divljaštvu naših komšija (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 06.10.2019. 17:33 Debi prvenstva Rumunije između FSCB-a i Dinama iz Bukurešta doneo je niz incidenata zbog kojih se i dan kasnije u fudbalskom svetu priča o utakmici kja je završena rezultaom 1:1. Tuča derbi, Foto: Printscreen Osetna tenzija između dva tima dodatno je porasla posle nekoliko oštrih startova koje sudija nije sankcionisao.

65' Dobro je šutirao Ben, lopta je zakačila jednog od igrača Napretka, ali nije uspela da prevari golmana Miloševića

61' Milan Pavkov umesto Matea Garsije, Milojević kreće u totalnu ofanzivu. 

58' Fauliran je Ben na oko 22 metra od gola Miloševića, on je i izveo slobodni udarac, ali kao i većina Zvezdinih šuteva, on je završio preko gola. 

55' Boaćija je sada oprobao svoj udarac sa malo veće udaljenosti, dobro je intervenisao golman Napretka za novi korner Zvezde. 

52' Miloš Vulić je uputio šut sa distance, ali je lopta završila preko gola. 

49' Ofsajd pozicija za igrače Napretka, koji su nešto agresivnije ušli u drugo poluvreme. Zvezda za sada bez pravih šansi u nastavku...

47' Spremo je prvi put pokušao da ugrozi gol Zvezde u nastavku utakmice, ali je sa nekih 20 metara šutirao pored leve stative. 

POČELO JE DRUGO POLUVREME 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

46' Fauliran je Garsija u samom finišu poluvremena. Marin je šutirao direktno u golmana, oštro i tako iznudio 3. korner za crveno-bele, ali ništa se bitno nije promenilo. 

44' Bila je Zveda u poluprilici, generalno ništa specijano se ne dešava na terenu, crveno-beli kruže oko gola Napretka, ali bez konkretnih akcija. 

38' Nova šansa za Zvezdu! Napadaju gosti svim silama. Ben je bio u šansi, ali su štoperi domaćih posle nesporazuma uspeli nekako da se snađu i Pajovičćje u poslednjem momnetu ležeći na zemlji uspeo nekako da izbije loptu ispred dvojice Zvezdinih igrača koji su se namerili da šutnu zicer sa desetak metara. 

Sve je bilo rešeno već posle 15 minuta!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.10.2019. 16:28 Borusija Menhengladbah posle ove pobede ima 16 bodova. Borusija Menhengladbah - Augzburg, Foto: twitter.com/borussia_en Fudbaleri Borusije Menhengladbah ubedljivi su pobedili su na svom terenu Augzburg sa 5:1 u sedmom kolu nemačke Bundeslige. Domaći tim je pitanje pobednika praktično rešio već posle 15 minuta igre, pošto su već u 13.

36' Neverovatna intervencija golmana Kruševljana na udarac glavom štopera crveno-belih, Nemanje Milunovića. Milošević je pravom paradom sprečio vođstvo Crvene zvezde. 

34' Velika prilika za Boaćija. Marin je izveo centaršut na drugu stativu gde je usamljen bio strelac trećeg pogogotka protiv Olimpijakosa, ali je ovog puta neprecizno šutirao glavom. 

U Hrvatsku dovode Klarensa Sedorfa za trenera!

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 13:48 Legenda fudbala. Klarens Sedorf, Foto: AP/Lalo R Villar Legendarni holandski fudbaler, a sada trener Klarens Sedorf mogao bi da preuzme jedan klub iz Hrvatske. Portal Republika.eu tvrdi da je predsednik Osijeka otputovao u Dubai da razgovara sa Sedorfom o potencijalnom angažmanu.

33’ Pretrčao je Garsija sa loptom gotovo polovinu terena, ali ga je zaustavio defanzivac Napretka pred golom Miloševića.

30' Prinudnu izmenu odradio je Vladan Milojević, na terenu je Radovan Pankovi umesto povređenog Milana Gajića. 

28' Zvezda uspeva da pripreti samo sa daljine, ekipa Napretka se se zasad brani jako dobro.

Marko Marin

Alo/Marko Metlaš

Marko Marin, Foto: Alo/Marko Metlaš

22' Marin je šutirao sa 20 metara, ali bivši nemački reprezentativac puca pravo u golmana Miloševića.

18' Prvi žuti karton zaradio je Milan Spremo nakon oštrog starta nad Garsijom.

16' Pokušao je Mateo Garsija iz velike udaljenosti, ali jako neprecizno, lopta je otišla daleko od gola.

"Derbi Italije" u Torinu

AUTOR: Promo/S.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 14:10 - 06.10.2019. 15:39 Meridianbet je spremio neverovatnu ponudu. Antonio Konte, Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO Kada se spomene derbi, i kada se spomene Italija, mnogi pomisle na utakmicu Inter - Milan. Međutim, to nije najveći meč na "čizmi". Takozvani "Derbi Italije" igraju Inter i Juventus.

11' Napala je Zvezda sa šestoricom igrača u završnici, bio je pod opsadom gol Napretka, ali se domaći tim odbranio. Ben je ostao da leži na zemljiu, ali se nije videlo zbog čega je pao u šesnaestercu Napretka.

6' Postigao je pogodak Miloš Degenek, ali se Zvezdin štoper nalazio u nedozvoljneoj poziciji pa je gol poništen. 

5' Prvi duži prekid, Ričmond Boaći se našao na travi posle nešto jačeg duela. On je morao da napusti teren. 

4' Karakterističan početak, Crvena zvezda započinje svoje napade iz zadnje linije. 

1' Meč je počeo. 

UTAKMICA JE POČELA! 

Početak utakmice zakazan je za 16h. 

Kruševac

Stadion pod Bagdalom

Sudija: Bojan Nikolić

NAPREDAK: Milošević – Aksentijević, Pajović, Milovanović, Spremo – Eskić, Bjeloš – Ožegović, Ivanović, Zec – Kojić.

Trener: Predrag Rogan.

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gajić, Milunović, Degenek, Rodić – Petrović, Vulić – Ben, Marin, Garsija – Boaći.

Trener: Vladan Milojević.

FK Crvena zvezda gostuje ekipi Napretka iz Kruševca u okviru 11. kola Superlige Srbije. Beograđani se nalaze na 4. mestu sa 24 poena koja su osvojili kroz 8 pobeda i jednim porazom koji je došao od najljućeg rivala, Partizana.

Nije se pisalo ništa o njemu odavno, Portugalci su ga se setili, a poslednje vesti su jako loše

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 12:58 Dug, dug period bez igre. Andrija Živković, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Još od 28. jula i prijateljske utakmice sa Milanom (1:0 za Benfiku), kada je na terenu proveo četiri minuta, nema podataka da je Andrija Živković odigrao ijedan takmičarski meč.

Domaćin iz Kruševca je iz 10 mečeva osvojio samo 11 poena i nalazi na 11. poziciji. 

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je do sada u Kruševcu gostovala 23 puta, upisala je 14 pobeda, šest remija, ali je i tri poraza. Poslednji put 1. oktobra 2017. Posle toga zabeležen je remi na Marakani, da bi naredna četiri okršaja sa "Čarapanima" crveno-beli dobili bez primljenog gola. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Komentari (3)

auuu

06.10.2019 18:03

Sramota je mala reč za ovako nešto...pa ovog sudiju ne da treba uhapsiti već mu zabraniti I da gleda fudbal na televiziji, ovo bi trebalo I Uefa da pogleda...!!!

MrDr

06.10.2019 18:13

Koja pljačka ljudi moji,ovo je za zatvor ... sramota

Vranjanac

06.10.2019 23:19

Partizanovac sam ali ne bih imao nista protiv da neki treci tim osvoji ligu ili da ova 3 vodeca tima budu i do kraja na prva 3 mesta. I eto kad je Partizan izgubio, umesto da i Zvezda izgubi pa da prvenstvo bude zanimljivo i konkurentno, ona cak ni nereseno nije igrala. Uh sto je zanimljivo.... Wow, Zvezda je pobedila, kako je to uzbudljivo. Pa kome je vise ova liga zanimljiva kad samo 2 tima osvajaju...