Marko Marin
EPA Will Oliver
Marko Marin

EPA Will Oliver

Marko Marin ispred Erika Dajera, Foto: EPA Will Oliver

"Televizija je lepa stvar za sve zvezdaše i dokaz da se približavamo evropskim klubovima u samom vrhu i po ovom pitanju. Siguran sam da će navijači uživati u programu koji će im doneti sve aktuelnosti iz voljenog kluba", istakao je Marin na promociji Zvezdine televizije, a potom se osvrnuo na izazove koji crveno-bele očekuju na terenu. Prvi od njih već sutra od 21 čas kad će šampion Srbije ugostiti Totenhem.

"Nadam se da će utakmica protiv Totenhema na Marakani biti potpuno drugačija u odnosu na onu u Londonu. Verujem da ćemo odigrati bolje i iskreno se nadam da ćemo pobediti. Rival dolazi bez Kejna, ne znam jel to dobra ili loša vest. Svakako nije lepo kad se bilo koji igrač povredi. Znamo šta Kejn znači za Totenhem, ali Lukas Moura je takođe sjajan igrač, uveo je Totenhem u finale Lige šampiona".

Pročitajte još:

Mnogi zvezdaši prizivaju prošlogodišnji scenario i prisećaju se da je Liverpul gostovao takođe 6. novembra, a kapiten Zvezde uz osmeh je istakao da ne bi imao ništa protiv da na isti način padne i drugi engleski predstavnik.

"Svaka utakmica je drugačija i za sebe, ali ne bih imao ništa protiv da se ponovi scenario od prošle godine i da Totenhem savladamo rezultatom 2:0 kao što smo Liverpul prošle godine. Ipak, očekuje nas veoma teških 90 minuta, rival se vreatio u formu, imaju kvalitet što smo videli u prvom susretu, ali u Beogradu će biti potpuno drugačija utakmica. Igramo pred našim navijačima i moramo to da iskoristimo. Prekidi će biti posebno bitni. Korner ili slobodan udarac predstavljaju šansu za gol, iznenađenje i pobedu", otkrio je lucidni ofanzivac i na potpitanje da li bi bio zadovoljan remijem potvrdno odgovorio.

"Da ne verujem ne bih igrao, ključno kako otvorimo utakmicu"

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. - V.Z. DATUM I VREME: 04.11.2019. 21:29 Crvenu zvezdu u sredu očekuje važan duel protiv Totenhema u okviru 4. kola Lige šampiona, a ambicije od susreta zakazanog za 21 čas otkrio je golman crveno-belih Milan Borjan. Crvena zvezda, Foto: Alo V. Marković "Ključno će biti kako otvorimo utakmicu.

Susreti četvrtog kola mogli bi da trasiraju put ekipa u grupi B, imajući u vidu da se još uvek sva četiri rivala nadaju plasmanu u narednu fazu. Sa druge strane, moguće je i da dodatnu neizvesnost, is obzirom na to da je bodovna razlika id prvog do poslednjeg još uvek dostižna.

"Sve oči su uprte u utakmicu protiv Totenhema, dočekujemo je sa pozitivnim stavom i željom da odigramo što bolje. Potom ćemo videti šta možemo da učinimo do kraja takmienja u grupi. Gledali smo utakmicu iz Londona, videli šta možemo da ispravimo i spremni smo da pružimo bolju partiju".

Totenhem u Beograd dolazi posle remija u susretu sa Evertonom što dodatno budi nadu crveno-belih, ali Marin na bod "pevaca" u Liverpulu ne gleda kao debakl.

"Imali su igrača manje, doživeli su šok posle povrede kojoj su prisustvovali, ali ne treba se opustiti. Ne gledam remi sa Evertonom kao kiks Totenhema. Imamo analizu rivala i dobro ćemo proučiti sve detalje. Očigledno da Son nije povredio rivala namerno. Znam ga iz Bundesige, dobar je momak, miran. Žao mi je njega takođe, video sam po reakciji da mu je teško. Ne znam kako će podneti i da li će to utiucati na njega pred utakmicu u Beogradu".

Svečano otvorena vrata! Na "Marakani" promocija koju su "Delije" dugo čekale! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs I.DŽ i Vladimir Zogović DATUM I VREME: 04.11.2019. 13:57 Crvena zvezda dobila svoju televiziju! Zvezda TV, Foto: ALO! I.DŽ Od utorka na mreži Telekom imaćete priliku da gledate klupsku televiziju Crvene zvezde, a promocija ovog projekta održana je ovog ponedeljka na stadionu "Rajko Mitić"!

Marin je ispratio i dešavanja u Minhenu, gde je Bajern raskinuo saradnju sa Kovačem.

"Tek sad će biti teško. Bajern mora da pokaže reakciju, jedan je od najboljih evropskih klubova i skoro uvek učesnik bar polufinala Lige šampiona. Ekipa sa tim kvalitetom i bez trenera mora da pruži reakciju", naglasio je lider crveno-belih.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo