Maradona u stilu MMA borca, kolenom nokautirao protivničkog igrača! U razmeni udaraca učestvovali igrači, maseri, policijaci i navijači! (VIDEO)

Alo.rs/ S.I. | sport 2019-10-26 22:54:09 2019-10-26 22:54:09

Kada sport izađe iz svojih okvira.

Printscreen Youtube / Sport Ma

Mnoge utakmice za sobom nose veliku količinu naboja, a naročito one koje direktno odlučuju o trofeju. Možda najslavnije i sigurno najbrutalnije finale jeste finale Kupa Španije iz 1984. godine kada su se sastale ekipe Barselone i Atletik Bilbao.

PROČITAJTE JOŠ:

Atletik Bilbao je slavio sa 1:0, igralo se na Bernabeuu, a ostalo je upamćeno po nezapamćenoj opšto makljaži na terenu.

Utakmica je upamćena pod imenom „Bitka za Santijago Bernabeu“. Naziv koji puno govori. U to vreme Barsa, Real i Atletik vodili su bitke za naslov prvaka Španije tako da su tenzije između sva tri kluba bila na najvišem mogućem nivou.

U prvom planu bila su ipak trojica igrača, tada ponajveće zvezde svetskog fudbala, Barsine perjanice Bernard Šuster i Diejgo Armando Maradona te Andoni Goikoeća, igrač Atletika poznat i pod nadimkom „Mesar iz Bilbaa“.

Tokom utakmice Šuster je imao nekoliko incidenata, koškanja i prepiranja sa publikom, a okršaj je začinio krajem utakmice Maradona divljačkim ispadom koji je inicirao neviđenu tuču i konfuziju na kompletnom stadionu.

Ibrahimović se plaši da dođe u Milan!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 26.10.2019. 20:34 Reč ovakve legende ima težinu. Zlatan Ibrahimović, Foto: Printscreen Youtube / Emile Hes Sve više se priča o povratku Zlatana Ibrahimovića u Evropu, u Italiju konkretno. Navodno, Napoli ga traži, postoji i ponuda, a Ibra je danas dobio novi motiv da se dokaže na najvećij sceni nakon "odmora" u Americi.

Tukli su se svi odreda, igrači, treneri, maseri, fizioterapeuti, policajci i naravno navijači. Maradona je već na Svetskom prvenstvu 1982. pokazao da loše podnosi poraze kada je kung-fu udarcem složio na travu Žoaa Batistu, nakon što je Zicov i Sokratesov Brazil na proste činioce rastavio Argentinu.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!

 

Expand player
Pogledajte više