Zlatan Ibrahimović
Printscreen Youtube / Emile Hes
Zlatan Ibrahimović

Printscreen Youtube / Emile Hes

Zlatan Ibrahimović, Foto: Printscreen Youtube / Emile Hes

Sve više se priča o povratku Zlatana Ibrahimovića u Evropu, u Italiju konkretno. Navodno, Napoli ga traži, postoji i ponuda, a Ibra je danas dobio novi motiv da se dokaže na najvećij sceni nakon "odmora" u Americi.

PROČITAJTE JOŠ:

U mogućnosti 38-godišnjeg napadača sumnja - Paolo Maldini, defanzivna legenda, a sada jedan od direktora Milana.

"Dovođenje Ibrahimovića je san, ali on se možda plaši da nećemo videti dominantnog Ibru kao što je bio nekad. Sećam se kada me Anćeloti ostavio na klupi za derbi sa Interom, a ja sam razumeo da nisam u najboljoj formi. Ne znam da li bi Ibrahimović prihvatio da često bude na klupi", rekao je Maldini.

Crno-beli između dva meča sa Mančesterom odgovorili na pitanja koja im mnogi danima postavljaju

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 26.10.2019. 14:35 - 26.10.2019. 15:08 Alo je na Sajmu medija ugostio prvotimce Partizna Aleksandra Lutovca, Filipa Stevanovića i Strahinju Pavlovića. Strahinja Pavlović, Filip Stevanović i Aleksandar Lutovac, Foto: Alo/Masanori Jošida Talentovani trio crno-belih ovom prilikom se osvrnuo na učinak Partizana u aktuelnoj sezoni, lične uspehe i ambicije, a razgovor sa igračima iz Humske ćete moći sutra da pročitate u štampanom izdanju, ali i da pogledate na našem Jutjub kanalu.

Ibrahimović je pre nekoliko dana za "Gazetu delo sport" rekao da je spreman da postigne 20 golova u Seriji A.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!