Tibo Kurtoa
AP Photo/Bernat Armangue
Tibo Kurtoa

AP Photo/Bernat Armangue

Tibo Kurtoa, Foto: AP Photo/Bernat Armangue

Fudbalski klub Rael Mardid oglasio se saopštenjem povodom pisanja španskih medija da je golman Tibo Kurtoa anksiozan.

PROČITAJTE JOŠ:

Kraljevski klub saopštio je da Kurtoa nije anksiozan, već da je na utakmici protiv Briža u Ligi šampiona imao problema sa upalom želudca i creva.

"Našem igraču nije dijagnostikovan nikakav vid anksioznosti i te informacije su lažne. Kurtoa je imao akutni gastroenteritis koji je uzrokovao dehidrataciju, zbog čega nije mogao da završi meč protiv Briža. On odličcno reaguje na terapiju i tretman", navodi se u saopštenju "kraljevskog kluba".

Da podestimo, Belgijanac je zamenjen na poluvremenu utakmice kada je Briž vodio sa 2:0, a do kraja susreta Real je uspeo da izjednači na 2:2.

Navijači portugalskog kluba skrivenim transparentom poslali brutalnu prozivku na račun UEFA! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 04.10.2019. 12:56 Jasno pokazali šta misle o krovnoj evropskoj fudbalskoj organizaciji. Sjajan transparent navijača, Foto: Printscreen Twitter / ULTRAS "Beli anđeli" su navijačka grupa portugalske ekipe Vitorije Guimaraeš. Oni su skrivenom porukom na domaćoj utakmici Lige Evrope protiv Ajntrahta uputili žestoku kritiku na račun Uefe i time oduševili navijački svet.

Nakon završetka susreta iz madridskog kluba rekli su da je zamenjen zbog problema sa stomakom, dok su mediji u Španiji pokrenuli spekulacije da je Belgijanac anksiozaan.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!