Marko Marin
Printscreen Instagram / markomar
Marko Marin

Printscreen Instagram / markomar

Marko Marin, Foto: Printscreen Instagram / markomar

Crvena Zvezda sinoć se plasirala u Ligu šampiona i dok je cela Srbija slavila uspeh talentovanih fudbalera, njihove supruge i devojke takođe su ih svim srcem bodrile kao što to čine na svakoj utakmici.

Siniša Mihajlović IZAŠAO iz bolnice! U petak ponovo na klupi!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 19:05 Još jednom se pokazalo o kakom je boracu reč. Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA Šef stručnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović pušten je danas kući sa bolničkog lečenja posle višenedeljne hemoterapije u borbi sa akutnom leukemijom.

Marko Marin, nemački fudbaler srpskog porekla, jedan je od Zvezdinih igrača koji pored sportskih uspeha može da se pohvali skladnom i srećnom porodicom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️

A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on Jul 20, 2018 at 6:57am PDT

Sa brinetom Sarom ima sina Matea, a njihova ljubavna priča je više nego zanimljiva.

Budući da su oboje iz Frankfurta, tamo su se i upoznali i venčali. Sara je polunemica - poluperuanka i ume da priča na našem jeziku i rado odlazi u njegovo rodno selo.

Marko Marin

Printscreen Instagram / markomar

Marko Marin, Foto: Printscreen Instagram / markomar

- Sara je i letos, kad smo bili kod moje babe Stoje, pričala solidno srpski. E, zato ćemo sada za Božić u Gornje Podgradce, da se baba ispriča s mojom ženom. Sara je polunemica, poluperuanka i zaista ume da priča na našem jeziku. Greši malo u padežima, ali sve razume - rekao je prošle godine fudbaler za "Alo".

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da je dobro poznata izreka da "iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna i hrabra žena" , donosimo vam listu i ostalih lepotica koje su osvojile srca naših mladih igrača, koje su ih neprestano bodrile, kako sa tribina, tako i kod kuće. U galeriji u nastavku pogledajte ostatak ljubavnih tandema Crvene Zvezde.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!