Siniša Mihajlović
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
Siniša Mihajlović

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Šef stručnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović pušten je danas kući sa bolničkog lečenja posle višenedeljne hemoterapije u borbi sa akutnom leukemijom.

Mihajlović je završio prvu fazu hemoterapije bez komplikacija, što je potvrđeno italijanskim agencijama u bolnici.

"Ponovo se uvodi obavezni vojni rok i svi ćemo da stavimo šlemove i da se vozimo u tenkovima i transporterima"

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 18:51 I dalje je akuelan tenk ispred stadiona "Rajko Mitić". Tenk, T-55, Crvena Zvezda, Foto: Marko Metlaš Prevelika pompa i bespotrena negativna konotacija data je tenku postavljenom ispred stadiona "Rajko Mitić", tvrdi generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić. AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019.

Proteklog vikenda glavna fudbalska vest bio je povratak Mihajlović na klupu Bolonje posle 40 dana od početka lečenja od leukemije, a njegov tim odigrao je nerešeno protiv Verone 1:1.

Kako prenose mediji u Italiji, Mihajlović će na klupi Bolonje biti u i petak na meču Serije A protiv SPAL-a.

- Ostali su nam još neki testovi, ali u ovom trenutku ne mogu da isključim mogućnost da sedi na klupi - rekao je Mikele Kavo, šef hematologije bolnice u kojoj se leči Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

Siniša je po ko zna koji put ispunio obećanje. Poslednje koje je dao igračima i navijačima Bolonje, glasilo je da će se pojaviti na prvom meču u sezoni na domaćem terenu.

- Tumor je agresivan, ali je pobediv - istakao je svojevremeno Siniša Mihajlović, kada mu je dijagnostifikovana opaka bolest.

Mihajloviću je leukemija dijagnostifikovana sredinom jula, a on je nedavno završio prvi deo lečenja, a sada je u toku period odmora pred drugi ciklus lečenja. Ali nema sumnje da su ovo sjajne vesti o najvećoj životnoj borbi našeg legendarnog fudbalera.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!