Dinamo Zagreb navijači
ALO!/Marko Metlaš
Dinamo Zagreb navijači

ALO!/Marko Metlaš

Dinamo Zagreb navijači, Foto: ALO!/Marko Metlaš

* Službeno je otvoren 1912. godine

* Na ovom stadionu igraju:GNK Dinamo, HNK Gorica i Hrvatska nogometna reprezentacija

* Kapacitet stadiona je 35.123

Fudbaleri Dinama iz Zagreba i mađarskog Ferencvaroša odigrali su u utorak nerešeno (1:1), prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dan posle utakmice, mediji iz Mađarske su otvorili oči komšijama i napisali ne baš lepe reči za stadion "Maksimir"

"Kad dođete na stadion, vreme kao da je stalo. Glavni grad Hrvatske moderan je i organizovan, ali dom Dinama i hrvatske reprezentacije nije primeren za 21. vek. Izgrađen je pre više od sto godina, a godinama su ga renovirali, no to je nedovoljno. Takođe, brojne stolice na jugu se uopšte ne mogu ni koristiti" - piše mađarski sportski portal "Nemzeti Spor".

Da li je bio penal za Kopenhagen ili je sudija još jednom oštetio Crvenu zvezdu?! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.08.2019. 22:50 - 06.08.2019. 23:25 ALO! pita čitaoce! Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: printscreen * Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Kopenhagena * Pavkov je doveo Zvezdu do prednosti u 44. minutu * Vind je iz penala doneo izjednačenje Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena.

 

Odgovorio na provokacije Hrvata iz Kopenhagena na šmekerski način!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:26 Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20 sati.

 

UEFA opasno preti Partizanu, za najmanju sitnicu stiže ogromna kazna!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:44 - 08.08.2019. 15:01 Apel navijačima! Grobari/ Partizan - Plzen, Foto: Alo!/V.

 

 

Zidan kratak i jasan. "Ove sezone tim ima jedan cilj!"

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:03 Takmičenje u Primeri počinje 16. avgusta! Zinedin Zidan, Foto: EFE/Emilio Naranjo * Luka Jović, koji je ovog leta došao iz Ajntrahta za 60 miliona evra, biće spreman za početak sezone * Real Madrid 17. avgusta zvanično započinje svoju sezonu gostovanjem Selti iz Viga u okviru 1.

 

Mađarski mediji su zadovoljni rezultatom njihovog predstavnika i najavljuju da imaju odlične šanse za plasman u finalno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona:

"Ferencvaroš nije bio favorit, Dinamo nije izgubio od aprila. I dosadašnji susreti idu u prilog Hrvatima, do sada su šest puta izbacili mađarske ekipe iz Evrope. Ferencvarošu je sada dovoljno i 0:0 za prolazak" - prenose ovaj portal.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića