Dimitar Berbatov
Printscreen Youtube / Mancheste
Dimitar Berbatov

Printscreen Youtube / Mancheste

Dimitar Berbatov, Foto: Printscreen Youtube / Mancheste

Legendarni bugarski fudbaler je imao šta da kaže svojim kritičarima.

PROČITAJTE JOŠ:

"Verovatno su to mislili jer nisam igrao kao Runi ili Tevez", rekao je Berbatov za "Gol", aludirajući na njihovu ekstremno energičan stil.

"Nije mi se to sviđalo, jer mogu da vam pokažem šest ili sedam vrhunskih fudbalera svetske klase koji trče manje nego što sam ja tada. Kada nekoga etiketirate na taj način, to ostaje. Čak i ukoliko nije istina", priča 38-godišnjak iz Blagoevgrada.

U dresu Mančester junajteda je bio obožavan zbog svojih majstorija sa loptom, ali ležernost u igri je kod tradicionalista kakvi su Englezi uvek značilo nešto negativno. Berbatov nema problem da kaže šta misli tome.

"Ljudi mogu da odj**u. Oni ništa ne razumeju i pokušavaju da se prave pametni. Proveravao bih svoju statistiku posle svake utakmice i trčao sam između 10 i 11 kilometara svaki put. To meni ne pravi razliku. Mene je više interesovalo kako se krećem i stvaram prostor."

Barselona ima tri rešenja da zamene "El Pistolera": Hari Kejn, Markus Rašford i - za trećeg je teško poverovati

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 16:55 Konte verovatno neće ni da čuje Barsinu ponudu. Luis Suarez, Foto: EPA/Neil Hall Čini se da je ovo poslednja sezona Luisa Suareza u Barseloni. Informacije iz katalonskih medija su protivrečne, recimo "Sport" tvrdi da "El Pistolero" nije ostao još bez metaka, dok se iz kluba pojavljuje informacije da njegov ugovor neće biti produžen.

Svoj stil igre je opisao kao "umetnik na terenu"..

"Nisam u početku to shvatao, ali za mene je bilo jako važno da radim nešto drugačije. Ako me gledate, nećete zaspati ili promeniti kanal. Možda bi to bio neki mali pokret, detalj, kako kontrolišem ili dodajem loptu", zaključuje Berbatov priču o sebi.

BONUS VIDEO:

Brižit Kosgej srušila svetski rekord u maratonu star 16 godina