Dileta Leota
Instagram/dilettaleotta
Dileta Leota, Foto: Printscreen Instagram / dilettal

Italijanska novinarka Dileta Leota godinama važi za najseksepilniju voditeljku u Italiji, a i šire. Specijalizovala se za Seriju A čime je privukla 5,8 miliona pratilaca na Instagramu, a njenom šarmu teško odolevaju, kako brojni fanovi, tako i sami fudbaleri. Ipak, Italijani su zavirili u njenu prošlost, još u doba dok je bila voditeljka vremenske prognoze.

Fotografije iz mladosti daće za pravo onima koji je kritikuju da je postala "plastična" i neprirodna, odnosno da je totalno promenila svoj izgled prethodnih godina. Dileta to stalno poriče, njen brat plastični hirurg potvrdio je da je imala samo jedan manji operativni zahvat koji nije bitno uticao na kompletnu sliku njenog izgleda.

Dileta je sportska novinarka i ima 28 godina, a 2016. godine dogodio joj se veliki skandal. Hakovan joj je mobilni telefon, te su se u javnosti pojavile njene golišave fotografije. Navodno ih je namenila vereniku, ali su one ukradene sa aplikacije "WhatsApp" te su brzo postale viralne.

- Mobilni mi je konstantno zvonio - pozivi, poruke, WhatsApp... Prvo nisam plakala, našla sam snage, ali nakon tri dana sam poklekla - otkrila je tada Leota.

Ona je ipak otkrila da je poslala nekoliko fotografija, ali nije otkrila kome su bile upućene.

- Možda sam nekoliko tih fotografija poslala nekome, ali nisam ih videla godinama pre nego što su procurele i mislila sam da sam ih obrisala. Ne bih ih ni opisala kao seksi - istakla je zanosna Italijanka.

Ona je dodala da se zbog sporne situacije uopšte ne oseća krivom.

- Želim reći svim mladićima i devojkama kojima se dogodilo slično da se ne bi trebali da osećaju krivicu. Svako ima pravo da radi sa svojim životom šta želi - zaključila je Dileta Leota.