Crvena zvezda Olimpijakos Milunović
AP Darko Vojinovic
Crvena zvezda Olimpijakos Milunović

AP Darko Vojinovic

Foto: AP Darko Vojinovic

Oredstavnici Olimpijakosa su izrazili nezadovoljstvo zbog sudjenja na utakmici sa Crvenom zvezdom i kao glavnog krivca zbog poraza rezultatom 3:1 označili francuskog arbitra Benou Bastijena

Grčka Gazeta je otišla korak dalje i razvila paradoksalnu teoriju zavere po kojoj je šampion Grčke poražen zbog sprege srpskih i francuskih sudija i klubova i da je Bastijen zbog toga "pomogao" Zvezdi u utorak uveče.

Pročitajte još:

Grci tvrde da je isključenje Benzije unapred režirano i da je saradnja počela utakmicom Lige nacija u kojoj je Milorad Mažić navodno pomogao Francuskoj da savlada Nemačku. Mažić je tada svirao sporan penal za "trikolore", a Grizman je sa bele tačke doneo pobedu Francuzima.

Francuzi su, prema mišljenju Grka, deo usluge vratili na meču plej-ofa za Ligu Evrope između Partizana i Moldea, kada je po njihovom mišljenju Nemanja Miletić postigao gol vredan plasmana u ligaški deo takmičenja posle prekršaja. Sudija je bio Francuz Rudi Buke, koji je u utorak u Beogradu "radio" u VAR sobi.

Srbima stigla posebno draga čestitka! Ovaj igrač im je posebno zapao za oko! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 02.10.2019. 18:21 Vest o pobedi Crvene zvezde u Ligi šampiona pored zvezdaša obradovala je i Ruse. Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Generalni sponzor Crvene zvezde, ruska kompanija Gasprom, nije ostala ravnodušna na preokret u susretu beogradskih i grčkih crveno-belih.

Grci su sada kivni na Francuza Bastijena, koji je prema njihovom mišljenju, mogao i da isključi Marka Marina u finišu utakmice. Gazeta piše da Bastijen do sada nije važio za arbitra koji često dodeljuje crvene kartone i da je pokazao samo pet crvenih na 37 utakmica u Evropi, a samo dva na poslednjih 25 mečeva.

Teorija koju je teško shvatiti kao ozbiljnu brzo je obišla fudbalski globus, a zanimlivo, jedno od Bastijenovih isključenja u prošlosti je bilo upravo na utakmici Crvene zvezde protiv Arsenala kad je Milan Rodić, na meču Lige Evrope zaradio crveni karton, a londonski klub je golom Olivijea Žirua nekoliko minuta po isključenju Rodića stigao do minimalnog poraza.

Bonus video: Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa

 

Komentari (2)

Pera Detlic

03.10.2019 08:26

Ko gubi ima pravo da se ljuti. hahahahahahaaha

Penzioner

03.10.2019 09:50

Toliko o pravoslavnom bratstvu!