Nenad Lalatović
Alo/Marko Metlaš
Nenad Lalatović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Triler, drama, meč koji nije za one slabijeg srca, Čukarički - Vojvodina 3:3 (2:0).

Crveni karton, tuča, penal, prečka, dva gola u dva minuta... Svega je bilo na Banovom brdu.

Vojvodina je gubila 0:2, ali je preokrenula posle isključenja Mijailovića. Usledila su dva gola Vukadinovića u dva minuta, pa preokret golom Simića i na kraju u 98. pogodak Čolovića skoro sa zvukom sirene. Meč je produžen sedam minuta.

- Prvo poluvreme je pripalo Čukaričkom, drugo nama i mislim da je ovo najrealniji rezultat, kad vidimo kako su oni igrali u prvom, a kako mi u drugom. Protiv TSC-a su nama zamerali kako nismo imali šut u okvir gola, ali ja bih tim ljudima rekao da ako vole Vojvodinu, prvo treba da pogledaju situaciju u klubu da bi tako nešto pisali, jer treba da daju igračima vetar u leđa. Što se tiče današnje utakmice, kod prvog gola kardinalna greška naše poslednje linije, gde smo im poklonili gol. Čukarički se tu digao, igrao sjajno. Dobra je utakmica, za ovakve utakmice se živi i da je pun stadion ova utakmica bi bila najinteresantnija u Evropi. Šest golova, utakmica za infarkt, gubiš 2:0, preokreneš, primiš gol u 98. minutu i na kraju možemo biti zadovoljni i jedni i drugi", rekao je Lalatović na konferenciji za medije posle utakmice.

Bunio se Lalatović posle gola domaćina u nadoknadi, ali nije želeo da komentariše odluku arbitra.

- Sudija je planirao da produži sedam minuta i to je njegovo pravo. Sad, što je gol pao posle sedmog minuta nije bitno, ne bih komentarisao.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: