Radživ van La Para
Martin Rickett/PA via AP
Radživ van La Para

Martin Rickett/PA via AP

Radživ van La Para, Foto: Martin Rickett/PA via AP

Holandski krilni fudbaler Radživ van La Para poslednje je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Posao oko transfera 28-godišnjeg La Pare iz Hadersfilda u tabor srpskog šampiona završen je u subotu uveče.

PROČITAJTE JOŠ:

Obeštećenje je 1,9 miliona evra, a Holanđanin će zarađivati 600.000 evra po sezoni. Potpisao je trogodišnji ugovor. Posebno zanimljiv deo njegove biografije je kako je upoznao svog polubrata, igrača Liverpula, Žoržinja Vajnalduma.

Vajnaldum je svojevremeno pričao o tom susretu, još u periodu kada su obojica igrala u Holandiji.

Radživ van La Para

AP Photo/Rui Vieira

Radživ van La Para, Foto: AP Photo/Rui Vieira

"Znao sam da imam polubrata, ali nisam znao ko je, niti sam znao kako izgleda, jer u to vreme nije bilo interneta i društvenih mreža", počeo je priču Vajnaldum i dodao:

"Kada sam saznao je mi je Radživ polubrat, zanemeo sam, ali sam bio srećan što sam ga našao. Zapravo, otišao sam na utakmicu, a pronašao brata". Vajnaldum je tada igrao za Spartu iz Roterdama, a La Para za gradskog rivala Fejenord.

Strahota, horor i skandal na meču Dinama i Hajduka! Reakcija hrvatske javnosti NEVEROVATNA

AUTOR: jutarnji.hr/S.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 09:41 - 01.09.2019. 09:47 Klasika. navijači Hajduka, Foto: Tanjug/Nigel French Veliki derbi hrvatskog fudbala između Hajduka i Dinama nije mogao da prođe bez incidenata i poziva na ubijanje Srba. "Torcida" je tokom drugog poluvremena na severnoj tribini "Poljuda" napravila bakljadu zbog koje je utakmica na kratko bila prekinuta.

Zanimljivo je da je Vajnaldum prošle sezone igrao u Ligi šampiona protiv Zvezde, a sada će njegov polubrat nositi crveno-beli dres.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!