Filipe Kutinjo
EPA/Handout
Filipe Kutinjo

EPA/Handout

Filipe Kutinjo, Foto: EPA/Handout

Novi fubaler Bajerna Filipe Kutinje rekao je da se nada da će dugo ostatit u minhenskom klubu i da će osvojiti mnogo trofeja.

Vanda Nara jasna oko spekulacija za Ikardija: "Nema od toga NIŠTA"

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 08:28 Još uvek nije jasna sudbina Interovog centarfora. Vanda Ikardi i Mauro Ikardi, Foto: AP/Luca Bruno Vanda Nara, supruga i agent Maura Ikardija, kaže da od transfera njenog supruga u Monako nema ništa. Saga o tome gde će argentinski napadač igrati naredne sezone traje već mesecima.

Brazilac je juče zvanično iz Barselone stigao na jednogodišnju pozajmicu u redove nemačkog šampiona i zadužio je dres sa brojem 10, koji je pre njega nosio Arjen Roben, koji se povukao na kraju prošle sezone.

"Mnoge stvari u Barseloni nisu bile onako kako sam zamišljao, ali to je sada prošlost. Nadam se da ću ovde ostati dugo i da ću osvojiti mnogo titula. Dres Bajerna i posebno broj 10 velika su odgovosnost, jer je on pripadao Robenu. Nadam se da ću opravdati očekivanja dobrim nastupima", rekao je Kutinjo.

PROČITAJTE JOŠ:

Nemački velikan Barseloni će morati da isplati 8,5 miliona evra i platu Brazilca do kraja sezone i ukoliko odluči da ga zadrži u Minhenu posle isteka pozajmice moraće da plati 120 milona evra.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom