ISPOVEST POSRNULE ZVEZDE Koji je moj zločin? Žao mi je što sam prevario suprugu, ali na se*s nisam nikoga prisilio!

Kada mi je prišla, ona uopšte nije bila pijana jer mi je zapamtila ime i znala je ko sam

Robinjo
Robinjo, Foto: Profimedia

Nekad slavni brazilski fudbaler Robinjo ponovo je bez kluba, pošto su mu u Santosu raskinuli ugovor svega šest dana po angažmanu.

Razlog? Protesti klupskih sponzora i navijača, jer je 36-godišnji fudbaler u Italiji osuđen zbog silovanja.

Danas Robinjo negira svoju krivicu za incident iz noćnog kluba u Milanu sa tada 22-godišnjom Albankom pre sedam godina.

"Devojka mi je prišla i ostvarili smo kontakt. Bio je to kontakt sa obostranim pristankom, a kasnije sam otišao kući", rekao je Robinjo za brazilske medije.

Robinjo tvrdi da je nekoliko njegovih prijatelja ostalo sa devojkom nakon njegovog odlaska i da su imali odnos bez ikakve prisile. Ključni dokaz u celom procesu bili su prisluškivani telefonski pozivi između Robinja i njegovih prijatelja, u kojima je Robinjo za devojku rekao da je 'bila potpuno pijana'.

Advokati bivšeg igrača Reala, Mančester sitija i Milana tvrde da Robinjove reči nisu dobro prevedene na italijanski jezik, dok sam fudbaler tvrdi da devojka uopšte nije bila pijana.

"Kada mi je prišla, ona nije bila pijana jer mi je zapamtila ime i znala je ko sam. Pijana osoba ničeg se ne seća, a ona se seća", kaže Robinjo, koji tvrdi da jedino zbog svega žali što je prevario suprugu Vivijan sa kojom je u braku od 2009. godine i sa kojom ima troje dece.

"Jedino žalim što sam prevario suprugu. Sve ostalo je izvučeno iz konteksta i naduvano da bi se prodale novine. Puno toga se promenilo u sedam godina, jer se to dogodilo 2013., a ja sam se promenio na bolje. Pitanje je zapravo kakvu sam grešku ja napravio? Koji je moj zločin? Greška je što nisam bio veran ženi, ali nisam pogrešio silujući nikog, nikog nisam zlostavljao i prisilio na odnose", dodao je Robinjo, koji je po potpisu za Santos pristao za platu od svega 200 funti mesečno, da bi potom ugovor bio raskinut nakon otkazivanja.

"Imamo ogromno poštovanje prema Santosu i njegovoj istoriji, ali odlučili smo da okončamo naš sponzorski ugovor. Naši klijenti su uglavnom žene i iz poštovanja prema ženama koje kupuju naše proizvode doneli smo takvu odluku", rekao je Ričard Adam, predstavnik firme Globo Esporte.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi