Jovićev otac progovorio o nemarnosti svog sina, a potom se osvrnuo i na novu snajku: "On nije kabadahija!"

Alo.rs/ M.D. | sport 2020-03-22 12:48:26 2020-03-22 12:48:26

Fudbaler Real Madrida je izazvao gomilu kritika na njegovo ponašanje usled situacije u kojoj se naša zemlja nalazi

Alo!/Marko Metlaš-Masanori Jošid

"Što nisam srećan i što da ne budem?"- zapitao se na početku Milan Jović, a zatim šta su radili Luka i Sofija.

"Sofija nije izlazila da proslavlja rođendan zato što je u drugom stanju. Luka nije šetao i proslavljao u gradu, već je bio sa svojom devojkom kod kuće. Oni su u njegovom stanu i mi se redovono čujemo. Za sada je sve dobro".

 

"Dopadalo se nama ili ne, mi smo tu da podržimo Luku. On je punoletan, prošao je dosta toga u životu i siguran sam da može da razmišlja svojom glavom. I da nam se na sviđa, ne bih rekao sinu i došao u sukob sa njim. Vreme će pokazati da li je Sofija dobra ili ne. Dok je bila sa nama, bila je mirna osoba kao sve ostale. Ne delim osobe na visokoj i niskoj nozi ili po nekim drugim podelama. Sofija je dolazila kod nas kući, bila je kod nas u selu. Čujemo se svakodevno, podrška smo svom detetu. Ako se Luki dopada takav život pod svetlima reflektora, zašto se ne bi svidelo nama? Podržaćemo ga, nemamo prostora da se bunimo" - rekao Lukin tata, koji otkriva da o  svadbi još nisu razmišljali, jer čekaju da se završi ova situacija u državi.

O Sofijinom ljubavnom životu se mnogo piše u mediji, Milan ističe da ne procenjuje ljude iz stvari koje su radile u prošlosti:

"Pisalo se svašta, ne ulazim u tuđu prošlost, niti znam, niti sam video. Ono što nisam video svojim očima ne mogu da potvrdim. To je moj stav. Mi smo razumna porodica".

 

"Luka je došao u Srbiju da bi bio sa porodicom. Znali smo pre njegovog dolaska da će doći i nije zbog Sofije dolazio. Hteo je da sa svojim narodom u Srbiji provede ovo vreme. Bio je spreman da pomogne državi, finansijski i na bilo koji drugi način. Luka će da pomogne srpskom narodu i znam šta je bio dogovor pre njegovog dolaska. Kao porodica smo uz Luku i uz njegov izbor, šta god da odluči. Treba da ga kritikuju na jedan civilizovan način. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su preterane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumeo baš najbolje".

Expand player
Pogledajte više